Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Csoportos hajóutak

MSC CRUISES PÁROM FÉLÁRON AKCIÓ

a 2. utas 50% kedvezményt kap!

Kedvezmény időtartama: július 31-ig

 
 
MSC Cruises Párom féláron akció - www.neckermann.hu

Tapasztalja meg Ön is a hajózás egyedülálló élményét most párom féláron akciónk keretén belül. Szívja magába számtalan különböző ország kultúráját egyetlen hét alatt, ébredjen minden nap más festői tengerparton és kóstolja meg a mediterrán konyha legjobb ételeit. A Földközi-tenger legszebb városai, a karibi szigetvilág érintetlen partjai, a Perzsa-öböl egyedi kultúrája most mind elérhető közelségbe kerülnek. Foglaljon most és párja féláron utazik!

 

<< MSC Hajóutak ajánlatokért kattintson ide >>


ROYAL CARIBBEAN HAJÓTÁRSASÁG

 

 

Az 1969 óta működő hajóstársaság az innovatív óriáshajóiról híres. Legnagyobb hajóik a 160 000 tonnás, 3 600 utazót befogadni képes tengerjárók jelenleg a legnagyobbak az óceánokon. A fedélzeti szolgáltatások elképesztően változatosak. Példaként említjük a falmászást, a korcsolyázást, a szörfözést. Ezenkívül több étterem és bár, medencék, spa és különleges show műsorok színesítik az utazást! Ha igazi különlegességre vágyik nem szabad kihagyni a hajótársaság útjait!

 

<< ROYAL CARIBBEAN Hajóutak ajánlatokért kattintson ide >>


EGYÉB HAJÓUTAK

CELEBRITY CRUISES HAJÓTÁRSASÁG

 

  Képtalálat a következőre: „CELEBRITY CRUISES”  

 

A Celebrity Cruises hajótársaságot 1989-ben alapították azzal a céllal, hogy megjelenjen a hajózási piacon egy magas minőségű prémium szolgáltatás elérhető áron. A cég elhatározása és filozófiája az volt és az ma is, hogy a legjobb hajók megalkotása mellett kiemelt figyelmet fordít a kiváló minőségre, az egyedi stílusra, a figyelmes kiszolgálásra, a tágas kabinokra és a fantasztikus ételekre. A Celebrity hajótársaság célja egyértelműen az, hogy az 5*-os hajók fedélzetén a kiszolgálás, az étkezési alternatívák, a szórakozási lehetőségek és az egyéb szolgáltatások – legyen szó akár szárazföldi, akár fedélzeti programokról – mind-mind a legmagasabb színvonalúak legyenek.

 

<< CELEBRITY CRUISES Hajóutak ajánlatokért kattintson ide >>


COSTA CRUISES HAJÓTÁRSASÁG

 Kapcsolódó kép 

 

1854-ben alapított Costa Cruises egy Brit-Amerikai tulajdonban lévő Olasz hajótársaság, melynek központja Genovában található.
A társaság eredetileg teherszállító hajókat üzemeltetett, melyeken olíva olajat és textiliákat szállított Sardiniából Liguriába.

Costa Cruises-nek is számos hajója van, s alkalmanként új hajóval is megjelennek, míg régebbieket bevonnak, akárcsak más társaságok. A Costa Hajótársaság hajói a Földközi-tengeren,Észak-Európában, a Balti-tengeren, a Karib-térségben, Dél-Amerikában, az Arab Emirátusokban, a Távol-Keleten és az Indiai-óceánon találhatóak, ahol több mint 250 kikötőt és hozzájuk tartozó várost látogatnak meg. 50 milliós pénzügyi forgalommal 2011-ben bekerült a legjobb cégek listájába, melyben összesen 3700 vállalat található meg. A társaság összes hajója megkapta a legmagasabb szintű környezetvédelmi díjat, a Green Star-t, melyet azok kapnak, akik aktívan hozzájárulnak a környezet védelméhez. A Costa Hajótársaság 65.000 utazási irodával dolgozik világszerte.

 

<< COSTA CRUISES Hajóutak ajánlatokért kattintson ide >>


 

További ajánlatokról, lehetőségekről, árajánlatokról keresse fel személyesen irodánkat az ALLEE Bevásolóközpontban vagy írjon egy ajánlatkérését a info@neckermannallee.hu e-mail címre.

Várjuk szíves megkeresését!

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk