Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Dominika magyarul

PUNTA CANA SZAFARI
Többre vágyik, mint a gyönyörű szállodák és óceánpart által nyújtott luxuspihenés? Kulturális kirándulásunk Punta Cana és a környék felfedezésének egyik legjobb módja, mivel egyedülálló lehetőséget nyújt a természet és a helyiek életének megismeréséhez. Elhagyjuk a várost és helyi településeken keresztül felhajtunk a hegyekbe, útba ejtve a cukornádültetvényeket és több helyi kistermelő farmját. Készítünk magunknak egy szivart és megkóstoljuk a valódi dominikai kávét és kakaót. A nap végén ellátogatunk a sziget leghíresebb szabadstrandjára, Macao Beachre, ahol egy nagy strandolással zárjuk a napot. A kirándulásra mehetünk JEEP-pel vagy kényelmes kisbuszunkkal.

A kirándulás ára: 135 USD/fő (Jeep-bérléssel, érvényes jogosítvány szükséges hozzá!) vagy 125 USD/fő (kisbusszal)
A program előzetes egyeztetéssel, min. 4 fős csoportokkal indul. 

SANTO DOMINGO
Kicsit elrugaszkodunk a szokásos kirándulástól, ami csak a történelmi negyed látogatásáról szól. Első állomás a Világítótorony, ami egyben Kolombusz végső nyughelye. Ezután keresztülutazunk a főváros felett egy drótkötélpályán közlekedő felvonóval. Testközelből láthatjuk Santo Domingo szegénynegyedének igazi arcát. Ezután irány az óváros. Megebédelünk a történelmi negyedben egy hangulatos kis étteremben. Megnézzük az első újvilági utcát, Kolombusz házát, a Panteont és a Katedrálist. A nap végén 1 óra szabadprogram keretében megvehetjük a szuveníreket, valamint a szupermarketben a legjobb áron az ajándéknak szánt, kávét, rumot.

A kirándulás ára: 139 USD/fő. A program előzetes egyeztetés esetén, minimum 4 fős csoportokkal indul.
A program díja tartalmazza: a transzfert, az ebédet az óvárosban, a belépőjegyeket, magyar nyelvű idegenvezetést.

 

ALTOS DE CHAVON - KORALLVÁROS, ahol Frank Sinatra is fellépett
A 16. századi városka macskaköves utcáinak labirintusán végigsétálunk, megcsodálhatjuk Szent Stanislaus gyönyörű templomát és láthatjuk a csodálatos panorámát a Chavon folyó fölött. Kirándulásunk második részében továbbutazunk a kikötőbe, amit igazi luxus és pompa övez, mintha egy Hollywood-i film helyszínén lennénk.

A kirándulás ára: 100 USD/fő, időtartama kb. 4-5 óra.
A program előzetes egyeztetés esetén, minimum 4 fős csoportokkal indul.


 

SAONA-SZIGET – A KÉK LAGÚNA
Vitathatatlanul a legnépszerűbb programunk. Hogy miért? A kirándulás egész ideje alatt hamisítatlan karibi hangulatban lesz részünk. Rövid hajózás után a program egyik legszebb helyszínére érkezünk, ahol a Kék Lagúna című filmet is forgatták. Derékig érő, kristálytiszta vízben tengeri csillagokat keresünk és elfogyasztjuk a legénység által felkínált italokat. Megérkezve a szigetre egy finom ebéd után a paradicsomi környezetben fürdőzhetünk és persze szebbnél szebb fotókat készíthetünk a pálmák árnyékában. Visszafelé fokozzuk a hangulatot a katamaránon. A latin zenék ütemére a hajó személyzete invitálja táncra az utasokat, egy igazi karibi buli veszi kezdetét, miközben gyönyörködhetünk a tenger és a part szépségében.

Kellemesen elfáradva, felejthetetlen élményekkel gazdagon térünk vissza a kikötőbe.

A kirándulás ára: 129 USD/fő, gyermek: 70 USD/fő (4-10 éves korig).

 

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk