Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Dubai és Abu Dhabi magyarul

VÁROSNÉZŐ TÚRÁK

 

Dubai egész napos városnézés – 125$/felnőtt és 95$/gyerek

A városnézés rendszerint a Marina városrészből indul, és amit mindenképp látni fogunk: Infinity Tower, Princess Tower, a világ legmagasabb lakóépülete. A Marinától utunk a Pálma szigetre vezet egészen a The Point-ig, ahonnét pazar felvételek készíthetők az Atlantis Hotelről. Következő megállónk a lélegzetelállító Souk Madinat, ahol egy hagyományos bazár korszerű változata látható az igazi arab piac hangulatával. Nem marad el a fotó, amit a legtöbben a Burj Al Arabbal a háttérben lőnek - a Jumeriah Beachen. Innentől visszapillantunk, Dubai régi arcát mutatjuk be, a textil, fűszer és aranypiac miatt átkelünk a Creeken a hagyományos vizitaxival, az abrával. TIPP: A fűszerpiacon ne hagyják ki a datolya és tevetejes csoki kóstolást! Végül a legtöbb leget tömörítő Dubai Mall felé vesszük az irányt. TIPP: ha még nem járt a Burj Khalifa tetején, ne hagyja ki! A Dubai Mallal szembeni tavon minden este 18:00 – 23:00 között minden félórában más zenére tekinthetik meg a világ legnagyobb szökőkút játékát. A program az Ön hotelétől indul és a Dubai Mallnál ér véget. Utasaink taxival vagy metróval juthatnak vissza a hotelbe.

A program összeköthető Burj Khalifa látogatással is: 185$/felnőtt és 175$/gyerek

A program választható privát programként is: 180$/felnőtt és 180$/gyerek

 

Modern Dubai városnézés – 110$/felnőtt és 100$/gyerek

A városnézés a Marina városrészből indul - amit mindenképp látni fogunk: Infinity Tower, Princess Tower, a világ legmagasabb lakóépülete. ÚJDONSÁG: 2019 őszétől minden programunkhoz ingyen jár egy 1 órás hajókázás a Marinán! A Marinától utunk a Pálma szigetre vezet egészen a The Point-ig, ahonnét pazar felvételek készíthetők az Atlantis Hotelről. Következő megállónk a lélegzetelállító Souk Madinat, ahol egy hagyományos bazár korszerű változata látható az igazi arab piac hangulatával. Nem marad el a fotó, amit a legtöbben a Burj Al Arabbal a háttérben lőnek - a Jumeriah Beachen. Végül a legtöbb leget tömörítő Dubai Mall felé vesszük az irányt. TIPP: ha még nem járt a Burj Khalifa tetején, ne hagyja ki! A Dubai Mallal szembeni tavon minden este 18:00 – 23:00 között minden félórában más zenére tekinthetik meg a világ legnagyobb szökőkút játékát. A program az Ön hotelétől indul és a Dubai Mallnál ér véget. Utasaink taxival vagy metróval juthatnak vissza a hotelbe.

A program összeköthető Burj Khalifa látogatással is: 170$/felnőtt és 150$/gyerek

 

 

Régi Dubai városnézés – 70$/felnőtt és 50$/gyerek

Utunkat a Jumeirah Mecsetnél, Dubai egyik legrégebbi mecseténél kezdjük. Elhaladunk a Union House mellett, ahol az ország megalapításártól szóló Egyezményt aláírták 1971. december 2-án. Majd megérkezünk az Al Fahidi negyedbe, mely Dubai történelmi városrészének nevezhető. Pár óra sétával bejárjuk ezt a városrészt, megnézzük a Dubai Múzeumot, ahol a történelembe nyerhetünk betekintést, majd végig sétálunk a piacokon textil, fűszer és aranypiacon. A hagyományos vizitaxival, az abrával átkelünk a Creeken majd vissza. TIPP: a fűszerpiacon vegyenek/vigyenek haza datolyát és tevetejes csokit! A piac után a Dubai Mallnál ér véget a városnézés. TIPP: ne hagyja ki a Burj Khalifa 124. emeletei kilátót! A Dubai Mallal szembeni tavon minden este 18:00 – 23:00 között minden félórában más zenére tekinthetik meg a világ legnagyobb szökőkút játékát. A program az Ön hotelétől indul és a Dubai Mallnál ér véget. Utasaink taxival vagy metróval juthatnak vissza a hotelbe.

 

 

 

 

 

 

Dubai városnézés éjjel (átutazó vendégeknek) – 200$/felnőtt és 200$/gyerek

Kifejezetten átutazó vendégeink számára kialakított programunkon villámgyors betekintést nyerhetnek Dubaiba! Az érkezési időponthoz képest megmutatjuk Dubai legfontosabb nevezetességeit! Időtartam: 4 óra A program az érkezési repterétől indul és az indulási repteréig visszük vissza. Lemondás: legkésőbb 48 órával a program előtt. Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

 

 

 

 

Abu Dhabi városnézés kulturális – 125$/felnőtt és 105$/gyerek

Látogassanak el velünk az Emírségek fővárosába, Abu Dhabiba ami 120 km fekszik Dubaitól! Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. Az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb valamint Dubai után a második legnépesebb város. Utunk során bepillantást nyerhetnek Abu-Dhabiban az erősebben érződő arab és kulturális világába.

Első megállónk a Sheik Zayed Grand Mosque (Sheik Zayed Nagymecset), mely a világ 7. legnagyobb mecsete és az Emirátusok alapítójáról kapta nevét. Habár Abu Dhabi és Dubai nem rivalizálnak egymással azért itt is fellelhető néhány világ "leg"-je....

Louvre Múzeum

A Kulturális turizmus jegyében 2017. november 7-én megnyílt a Louvre Múzeum, ahol betekintést nyerhetünk a párizsi Múzeum kiállításába, mivel közös kiállítási gyűjteménnyel rendelkezik a két Múzeum. Itt megtekinthetjük az egyiptomi szarkofágoktól a francia impresszionistákig hogyan alakult a világ művészete. Igazi ritkaság, hogy megtekinthető a Biblia, a Korán és a Tóra 1-1 példánya egymás mellett.

Heritage village

A hagyományos emirátusokbeli életet szemlélhetjük meg itt, mintha időkapszulába kerülnénk. Vásároljon archaikus arab kézműves termékeket, ismerkedjen meg a régi mesterségekkel! Innét gyönyörű kilátás nyílik Abu Dhabira és a Marina részére.

A program az Ön hoteltől indul és oda is érkezünk vissza.

 

Modern Abu Dhabi városnézés aranyporos cappuccinoval – 165$/felnőtt és 145$/gyerek

Látogassanak el velünk az Emírségek fővárosába, Abu Dhabiba, ami 120 km fekszik Dubaitól. Székhelye az Emirátusok kormányának, és az uralkodó családnak Az Egyesült Arab Emírségek legnagyobb, valamint Dubai után a második legnépesebb városa. Utunk során bepillantást nyerhetnek Abu Dhabiban az erősebben érződő arab kulturális világba. Első megállónk a Sheik Zayed Grand Mosque (Sheik Zayed Nagymecset), a világ 7. legnagyobb mecsete, mely az Emirátusok alapítójáról kapta a nevét.

Qasr al Watan – Presidential Palace

A Nemzet Palotáját 2019 elején nyitották meg a turisták előtt, melyben megtekinthetjük, hogyan néz ki egy államfők fogadására, tárgyalásokra kialakított elképesztően szép, monumentális épület – csupa márványból.

Emirates Palace

Az impozáns épületben, amely kormányzati központként és szállodaként üzemel, vendégünk egy aranyporos capuccinora vagy egy süteményre.

A kirándulásnál a látnivalók sorrendje változhat, mivel a mecsetbe és az Emirates Palace-ba is foglalni kell, és ahhoz kell igazodnunk.

A kirándulás az Ön hotelből indul és oda is érkezünk vissza.

A program választható privát programként is: 195$/felnőtt és 195$/gyerek

 

Al Ain kirándulás ebéddel – 150$/felnőtt és 130$/gyerek

Al Ain az Abu Dhabi Emirátushoz tartozik, viszont más mint Dubai vagy Abu Dhabi. Ebben a városban született Sheik Zayed az Emirátusok  atyja. Itt nincsenek felhőkarcolók, kimondottan kertvárosról beszélhetünk, sok-sok zöld területtel. Gyönyörű a kontraszt a már látott másik két várossal szemben.

A napot az ország legmagasabb pontján, az 1300 méteren, a Jebel Hafeeton kezdjük, ahonnét pazar kilátás nyílik a városra és a sivatagra. Ezután az emirátusok legnagyobb tevepiaca felé vesszük utunkat, ahol barna, fekete, sőt fehér és fiatal, szinte újszülött tevéket láthatunk. Következő megállónk Sheik Zayed régi háza (Sheik Zayed Palace Muzeum), amely ma múzeumként látogatható. Végig járjuk azokat a helyiségeket, ahol Sheik Zayed tárgyalt és élte mindennapjait. Végül Al Ain 7 oázisa közül meglátogatjuk az egyiket. Itt tökéletesen látszik, hogyan is működtek és működnek a mai napig az Oázisok öntözőrendszerei. Az Al Ain kirándulás kizárólag Dubaiból indul, az út cca 1,5-2 óra. A program az Ön hoteléből indul és oda is érkezünk vissza.

A program választható privát programként is: 195$/felnőtt és 195$/gyerek

 

Oman (Muscat) kirándulás Dubaiból – egyedi áron 2/4/6 fős kirándulás, 2 napos

Kirándulás Dubaiból Ománba, Muscatba – ismerje meg az arab világ modern arcát és ősi lelkét! Aki kíváncsi Arábia kulturális és természeti látnivalóira, azoknak ajánljuk 2 napos kirándulásunkat Ománba, még pontosabban Muscatba, az ország fővárosába. Muscat gazdag történelemmel, hagyományőrző kultúrával, építészeti emlékekkel rendelkezik. Jelentős kikötővé a 16. században fejlődött, a portugálok az 1500-as évek elején hódították meg, az óvárosban ekkor épült meg több erőd is.

1 nap:reggeli után indulás Muscatba, a közel 6 órás utat követően megérkezés a hagyományőrző, egymilliós városba. Kora délután látogatás a Szultán 200 éves palotájánál, rövid séta után a Kapu Múzeum (történeti) vagy a Bait al Zubair Múzeum (széles spektrumú kortárs) megtekintése, majd a szállás elfoglalása az Ibis Hotelben (vagy hasonló kategóriájú hotelben). Este szabadprogram.

2 nap:városnézés Muscatban, amely érinti többek között, a Kabusz-Szultán-mecsetet, a királyi Opera épületét, sétát teszünk a nyüzsgő belvárosban vagy a tengerparton, majd az ebéd elfogyasztása után visszaindulunk Dubaiba.

A program minimum 2 fő részvételével indul. 4 ill. 6 fő esetén az ár kedvezőbb, keressen elérhetőségeinken! Az ár 2 fő esetén 650 USD/fő, 4 fő esetén 460 USD/fő,  6 fő esetén 420 USD/fő.

Az ár tartalmazza az oda-vissza transzfert, a magyar idegenvezetőt, a magyar kísérő szállásköltségét és díjazását, a hotelt 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel és adókkal.

Az ár nem tartalmazza a belépőket, az ománi vízumot, a résztvevők ebéd és vacsora költségét.

 

VÁROSNÉZÉS A LEVEGŐBŐL

 

Helikopteres városnézés Dubaiban

Teljesen más szemszögből van lehetőségünk megcsodálni Dubai-t felülről.Több fajta túra közül lehet választani.

15 perces: Atlantis szállodától indul a helikopter. Felülről megcsodálhatjuk a Burj Al Arabot, Burj Khalifát és Dubaigyönyörű -Jumeirah tengerpartját. – 250$/fő (felnőtt és gyerek)

25 perces: szintén Atlantistól indu. Láthatjuk a Burj Al Arabot, és Dubai gyönyörű -Jumeirah tengerpartját továbbá World Islands ( világszigetek), Port Rashid ( Dubai első kikötője), Burj Khalifa, DubaiFrame. – 375$/fő (felnőtt és gyerek)

Privát helikopterezés is lehetséges: 25 perc - 1500$/fő

 

 

 

 

 

Hőlégballonozás – 380$/fő (felnőtt és gyerek)

Ha nincs kéznél a mesebeli repülőszőnyeg, ballonnal emelkedjen a magasba! Lélegzetelállító látványban lesz része! Dubaiból a sivatag felé repülünk majd visszafelé megcsodálhatja a metropolisz sziluettjét is.

A program keretében benne van egy reggeli és egy sólyom program. Gyereknek 5 éves kortól ajánlott.

Kizárólag október és május között, az időjárás függvényében!

 

 

 

 

Girocopteres városnézés Dubai felett – 275$ (felnőtt és gyerek)

“Vegyen” magánrepülést Dubai ikonikus helyei felett!

Ha izgalmas élményt keres, amely távolabb van a Földtől, akkor repüljön a Skyhub Gyrocopterrel. A kétüléses, egyedülálló repülőgép exkluzív élményt nyújt 1500 láb magasban, miközben Ön egyik megbízható pilóta mögött ülve élvezheti a repülést.

A 20 perces repülési során az útvonal a part mentén halad el, és kilátást nyújt Dubai egyik legikonikusabb helyszíneire, ideértve az Eye Dubai-t (a világ legnagyobb óriáskerékét), a Palm Jumeirah-szigetet, az Atlantiszt, a Pálmát, a világ szigeteit és a fenséges Burj Al Arabot. 

   Foglalható szeptembertől májusig. Max. 100 kg-ig, 17 éves kortól. Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

Hidroplanos városnézés Dubai felett – 320$/fő-től

Merüljön el a Dubai ikonikus csodáiban egyedülálló repülőgép-túrával. A sivatagi mágusoktól, az építészeti csodáktól kezdve a festői repülés a legszebb kilátást nyújtja az ország híres csodáira.

A Nagy Cessna Caravan repülőgépeink akár 9 utas szállítására is képesek. Az utasok száma 2-től 9 főig változhat. Privát charter jegy vásárlásra is van lehetőség.

6 ok, amiért a SEAPLANE túrák a legjobbak:

- páratlan és izgalmas felszállás és leszállás a vizről

- minden egyes utasnak lehetősege van ablak mellett ülni

- csendes repülési környezet

- tágas kabin

- ideális csoportok és családok számára

- élvezze az ikonikus látványosságokat madártávlatból

Ár:

20 perc: 320 USD/fő (felnőtt és gyerek)

40 perc: 520 USD/ fő (felnőtt és gyerek)

Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

SIVATAGI PROGRAMOK

 

Sivatagi túra vacsorával – 95$/felnőtt és 75$/gyerek

Dubaitól mintegy 45 perces autózásra találjuk a Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéit. Ezt a területet a helyiek jellegzetes színe miatt “aranyhomokként” nevezik. A programon terepjárókkal élményautózáson vesznek részt az utasok, ami a homokdűnék közti “hullámvasutazást” jelenti.

Kevés olyan jellegzetes dubai élmény van, mint egy sivatagi szafari. Dőlj hátra a hátsó ülésen (hacsak nem elől szeretnél ülni a négy kerék meghajtásos járműben), és kapaszkodj jó erősen, ahogyan a tapasztalt sofőröd a homokdűnék között fel- és le vezet, néha látszólag a dűne legkeskenyebb peremén kapaszkodva, majd a mélybe süvítve a homokos dombokon keresztül, hogy aztán újra a dűne tetejére hágjatok. A naplementés fotók elkészítéséhez nélkülözhetetlen megállók után sofőröd biztonságosan egy hagyományos beduin táborba kalauzol majd el, ahol egy igazi arab vacsora vár rád.

A túra közvetített program angolul beszélő sofőrökkel, magyar idegenvezetőink nem vesznek részt ezen a programon.

A dűnézés választható privát autóval is: 480$/autó

 

Buggyval vagy quaddal a sivatagban

Végre lehetőség nyílik vezetni a sivatagban! Na persze nem Land Cruisert – sajnos, de a buggy legalább annyira élvezetes, ha nem élvezetesebb.

A program kb. 4 órás. Mivel ki kell jutnunk a sivatag szélére ami kb 1-1,5 óra autozásra van a Dubai szállodáktól, kint fél órára bérelünk buggyt vagy quadot és egy tapasztalt vezetővel kimegyünk vezetni a dünék közé. Egy magasabb domb tetején megállunk fotózni természetesen.

A vacsorás sivatagi kirándulások délután 15:00 –16:00 között érnek ki a sivatagba és mikor ők bent vannak akkor buggyval nem biztonságos, mivel a Land Cruiserek erősebbek és nem tudni melyik dűne mögött bukkan fel egy fotozó turista, ezért ezt a programot ugy időzítjük, hogy max.15:00 óráig kijöjjünk a sivatagból, tehát délelőtt 10:00 körüli indulással.

Buggyzás: 150$/fő (felnőtt és gyerek) / Quadozás: 130$/fő (felnőtt és gyerek)

Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

PROGRAMOK A VÍZEN

 

Yellow boat hajókázás Dubaiban

Most mindent megmutatunk! A Marináról a nyílt vízre hajózunk, megkerüljük a Pálma szigetet, az Atlantis Hotelt. Dubai tenger felőli arcát, a város emblémáját, a 7 csillagos Burj Al Arabot tekintheti meg – ezúttal még egyszer hátulról. Visszafelé az uralkodói rezidenciák megtekintése után a program a kiindulási ponton, a Dubai Marinán fejeződik be. A hajó többször megáll, remek fotózási lehetőségek!

Időtartam választható: 90 perc vagy 75 perc

Ár:

75 perces: 75$/ felnőtt és 65$/gyerek

90 perces: 105$/ felnőtt és 90$/gyerek

 

 

Musandam hajókirándulás (Omán) – 120$/felnőtt és 120$/gyerek

Ki a városból! Az Omán északi csücskében található nyugalmas, leginkább halászatból élő települések szinte mit sem változtak a modern időkben.

A Musandam-félszigetet a Hajar hegység “csipkézett” partvidéke uralja, ezért gyakran hívják ezt a szakaszt a “Közel-Kelet Norvégiájának”. Az itt látható öblök és sziklák lélegzetelállítóak, mesés trópusi halak, teknősök, ráják, angolnák és delfinek figyelhetőek meg a vízben. Látogasson el velünk Ománba, a Musandam-félszigetre.

A közel 3 órás buszos út után az “arab fjordnak” is nevezett érintetlen tájat hagyományos arab hajóval tekintheti meg. A hajóúton ebédet és üdítőt szolgálnak fel. A hajókirándulás során lehetőség van fürdőzésre és pipás búvárkodásra (snorkeling).

(Téli hónapokban a víz kissé hideg.)

Vízum nem szükséges! Az útlevelet azonban előzetesen be kell mutatni kollégánknak. Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

 

 

Motorcsónak bérlés - 215$/felnőtt és 215$/gyerek

Motorcsónak bérlés a Jumeirah Beach-en.

Utastájékoztató:

Lemondás: legkésőbb 60 órával (2,5 nap) a program előtt.

Kizárólag október 1. és április 31. között.

Gyerekek 6 éves kortól szállhatnak a csónakba.

Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

Jetski bérlés

Jet ski bérlés a Jumeirah Beachen.

Időtartam választható: 1 vagy 2 óra

Jet ski-t önállóan 17 éves kortól lehet használni.

Ár:

1 órás: 200$ (felnőtt és gyerek)

2 órás : 300$ (felnőtt és gyerek)

 

 

 

KALANDTÚRA

 

Hatta kalandtúra – 130$/felnőtt és 130$/gyermek

Hagyjuk ott a zajos várost és irány a hegyek! Hatta Dubaitól 140 km-re található, mely különösen szép az őszi-téli időszakban.

A Dubai-tól majd’ 2 órányi autóút végén a városba vezető út mesés hegyi kanyonon vezet át. Az egynapos kirándulás nagyon jó lehetőséget kínál a természeti szépségen túl a hagyományok megismerésére.

A városban az alábbi látványosságokat tekintjük meg:

 • Az ország legrégebbi mecsetet kívülről
 • A hagyományőrző falu (skanzen), ami egy szép fekvésű domboldalon fekvő régi település hagyományos házaiban lett kialakítva.
 • Hatta gát, a gyönyörű víztározó a hegyek ölelésében, ahol szabadprogramot is biztosítunk. Itt lehet biciklizni, kajakozni, csónakázni, SUP-olni, vagy akár elektromos hajókázni.

Extrán kérhető: Hatta kalandpark az alábbi attrakciókkal:

 • Csúszda-beugró: a különleges csúszdán 15 méter magasból lehet csobbanni a vízbe és akár 40-80 km/órás sebességet elérve
 • Buborék-lejtő: egy nagy buborékban gurítanak le egy domboldalról
 • Íjászat
 • Balta-célba dobás
 • Hegyi gokart
 • Mega-trambulin – felnőtteknek is
 • Drótkötélpálya
 • Falmászás

 

Sharja felfedező túra – 95$-tól/fő

Az egynapos kirándulás igazi családi program, de javasoljuk mindenkinek, aki különleges élményre vágyik Dubai nagyvárosán túl. Sharjah emirátus felé vesszük utunkat: első megállónk az „elveszett falu”. A félig homokkal fedett házakat a ’70-es-’80-as években hagyták el lakosaik és azóta a homok „visszavette” a területet…. hogy miért? Talán erre is fény derül, ha csatlakozik hozzánk erre a kirándulásra! Egyedülálló látvány!

Mintha a Marson járnánk, olyan érzése van az embernek, mikor megközelíti a Buhais geológiai parkot! Kivételes történelem előtti leletek láthatóak az 5 különböző árnyalatú tengeri sünökre emlékeztető kiállító pavilonban: több mint 65 millió éves fosszíliák a kő-, bronz- és vaskorszakból. Interaktív, igazán szemléletes kiállítás, a gyerekek (is) imádni fogják!

Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

 

 

Az Emirátusok csúcsán: Ras al Khaimah – 125$-tól/fő

Irány észak! Ahogy a helyiek mondják: ez a ’sátor teteje’.  Itt található az ország legmagasabb hegye, a Jais hegy 1910 méteres magasságával, mely ideális hegymászásra, túrázásra, hegyi biciklizésre vagy önmagában a kilátásért megéri megtekinteni. Egész napos kirándulásunk során megállunk hegyvonulat lábánál egy fotó-megállóra egy víztározónál – a „kősivatag közepén”.

Visszafelé is megállunk a látvány kedvéért, érdemes naplementére időzíteni, lélegzetelállító panorámára számíthatunk!

A kényelmesebb utasoknak rövid és könnyű gyalogtúra ösvényt ajánljunk. Igény esetén le lehet csúszni a világ leghosszabb drótkötél pályáján.

Ez a program ideiglenesen nem elérhető.

 

 

XLine Marina – 190$/felnőtt és 190$/gyermek

 

Dubai egyik „legje” az extrém hosszúságú XLine Dubai Marina kötélpálya, amely a világ leghosszabb városi kötélpályája. 1 km hosszan, 80 km/h sebességgel, 170 m magasan nem egy, hanem egyből két kötélpálya is várja az extrém izgalmat kedvelőket.

 

 

Torro verde Ras Al Khaimah - 125$/felnőtt és 125$/gyermek

Kell egy kis adrenalin? Csússzon le a világ leghosszabb kötélpályáján!

Az 5 km hosszú 7 különböző kötélpálya a Jais hegyekben, Ras Al Khaimah emírségben található. Aki csak nézi a csúszást sem marad le az elképesztő látványtól, mivel az Emirátusok legmgasabb ún. skywalk-ján állva, azaz átlátszó üveg pallón tekinthet le a 300 méteres magasságból.

Minimum 122 cm magasság, 40-110 kg testsúly és józan állapot és jó kondíció szükséges, mivel akár 60 km/óra sebesség érhető el a kötélpályán.

A program november 19. és április 20. között érhető el, kivéve hétfő és kedd!

 

Privát tengerparti lovaglás - 285$/felnőtt és 285$/gyermek

 

ASZTALFOGLALÁS

 

Esti hajókázás vacsorával a Creeken/a Marinában/a Dubai Canal-on

Kösd össze a vacsorát egy látványos hajókázással a Dhow Boat Dinner Cruise-on, a Dubai Marina csatornavárosban vagy a Dubai Creek vizén. Lazíthatsz miközben végig siklasz Dubai pompázatos látképe mentén. A vacsora általában svédasztalos, a világ minden tájáról származó ételek széles választékával mindenki ízlésének megfelelő.

Dőljön hátra, és élvezze a Dubai Marina kikötőjében zajló dhow-vacsorát hangulatos arab és angol zenével.

Árak:

Esti hajókázás vacsorával

 - a Creeken: 85/65$ (felnőtt/gyerek)

 - a Marinán: 95/80$ (felnőtt/gyerek)

 

 

Burj Al Arab - al Muntaha étterem – egyedi ár alapján

Ebéd vagy vacsora a Burj Al Arabban – az Al Muntaha étteremben.

Az ominózus szállodába csak éttermi foglalással engednek bemenni. Lehetőségünk nyílik 200 méter magasan ebédelni vagy vacsorázni.

Több opcióból lehet választani:

Friday Brunch –péntekenként 10:00 –15:30 között adott menüsort szolgálnak fel

Set Menu –adott menüsort szolgálnak fel

A’la Carte –étlapról rendelés

Az asztalfoglalásért 20$/alkalom számítunk fel.

Dress Code: Férfiaknak hosszú nadrág, ha lehet nem farmer vagy elegáns farmer, zárt cipő, ing. Nyakkendő nem szükséges. Nőknek térdet takaró szoknya vagy elegánsabb nadrág egy elegáns felsővel. Kendő ajánlott a váll takarása és a légkondicionáló miatt.

Gyerekeket 10 év alatt csak ebédre engednek. 10 év felett felnőttnek számít a fogyasztás tekintetében.

 

BELÉPŐJEGYEK

 

TRANSZFER

 

 

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk