Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Dubai magyarul

Városnéző túrák

Omán (kétnapos kirándulás Muscatba Dubaiból)

Kirándulás Dubaiból Ománba, Muscatba – ismerje meg az arab világ modern arcát és ősi lelkét! Aki kíváncsi Arábia kulturális és természeti látnivalóira, azoknak ajánljuk 2 napos kirándulásunkat Ománba, még pontosabban Muscatba, az ország fővárosába. Muscat gazdag történelemmel, hagyományőrző kultúrával, építészeti emlékekkel rendelkezik. Jelentős kikötővé a 16. században fejlődött, a portugálok az 1500-as évek elején hódították meg, az óvárosban ekkor épült meg több erőd is.

 1.nap: reggeli után indulás Muscatba, a közel 6 órás utat követően megérkezés a hagyományőrző, egymilliós városba. Kora délután látogatás a Szultán 200 éves palotájánál, rövid séta után a Kapu Múzeum (történeti) vagy a Bait al Zubair Múzeum (széles spektrumú kortárs) megtekintése, majd a szállás elfoglalása az Ibis Hotelben (vagy hasonló kategóriájú hotelben). Este szabadprogram.

 2. nap: városnézés Muscatban, amely érinti többek között a Kabusz-Szultán-mecsetet, a királyi Opera épületét, sétát teszünk a nyüzsgő belvárosban vagy a tengerparton, majd az ebéd elfogyasztása után visszaindulunk Dubaiba.

A program minimum 2 fő észvételével indul.

Az ár tartalmazza az oda-vissza transzfert, a magyar idegenvezetőt, a magyar kísérő szállásköltségét és díjazását, a hotelt 2 ágyas elhelyezéssel, reggelivel és adókkal.

Az ár nem tartalmazza a belépőket, az ománi vízumot, a résztvevők ebéd- és vacsoraköltségét.

A kétnapos út díja több résztvevő esetén arányosan csökken:

2 fő esetén  490 USD/fő

4 fő esetén  390 USD/fő

6 fő esetén  350 USD/fő

 

Ennél nagyobb létszám esetén kérje egyedi ajánlatunkat! A programot előre meg kell rendelni, és annak költségét az utazás előtt ki kell egyenlíteni.

 

Dubai Városnézés

Dubai városnézés

Dubai korábban az “arany városa” nevet kapta, de ma már a legek városaként is említik és a város az innováció jelképeként is felfogható hatalmas növekedése, építményei, a világ legmagasabb tornya, a Burj Khalifa megépülése óta.  Napjaink legnépszerűbb nyaralóhelyén megmutatjuk Önnek a régi és új, a tradicionális arab építészet és a hi-tech város leghíresebb és legszebb részeit. Városnéző körutunkon az Ön szállodájától indulva légkondicionált autós vezetett túra keretében a kihagyhatatlan látványosságokat tekinthetik meg:

 • Burj Khalifa – a világ legmagasabb tornya
 • Burj al Arab – a világ legmagasabb, vitorla alakú szállodája
 • Jumeirah Beach – Dubai legszebb tengerpartja
 • Dubai Marina – “város a városban”
 • Pálma-sziget – a legnagyobb mesterséges sziget
 • Atlantis hotel – csak kívülről!
 • Sheikh Mohammed palota – csak kívülről!
 • Dubai Creek – a régi kikötő
 • Dubai Mall- a világ legnagyobb bevásárlóközpontja számos látványossággal

Városnéző körutunk a Burj Khalifánál fejezzük be.
Indulási időpont és időtartam: 9-14 óráig.
A program választható privát programként is.

Ár: 74 -126  USD/fő (kiscsoportos/privát).
Az ár tartalmazza a szállodából induló transzfert és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.

A városnézés összeköthető Burj Khalifa látogatással (124. em.)
Városnézés+Burj Khalifa látogatás (14:30-ig): 126 USD/110 USD felnőtt/gyerek.
Városnézés+Burj Khalifa látogatás (14:30 után): 146 USD/130 USD felnőtt/gyerek.

 

Rendelje meg itt >>>

Séta a régi városrészben

Séta a régi városrészben

Habár Dubai modern metropolisz, az emirátusokbeliek gyökerei mégis mélyen tradícióiban rejlenek. A helyi kultúrát az iszlám szokások alapozzák meg: a vendégszeretet és a szívélyesség nagyra becsült értékek. Látogasson el a régi városrészbe, ahol betekintést nyerhet Dubai az olaj előtti korszakáról.

A program délután indul (15 óra után): a Dubai Museum megtekintése után a Heritage Village-ből a textilpiacon folytatjuk az utat és abrával (hagyományos vízitaxi) megyünk át, hogy megnézzük az aranypiacot.
A program elérhető privát programként is

Ár: 63/105 USD/fő.

Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a magyar nyelvű asszisztenciát.

Dubai városnézés piaclátogatással

Dubai városnézés piac látogatással

A helyiek vérében van a kereskedés, az adok-veszek, az alkudozás vagyis a souk, a piac szervesen hozzátartozik a város életéhez. Lehetőség van arra, hogy a Dubai városnézést kiegészítsük a három legismertebb piaccal, az arany-, a fűszer- és textilpiac meglátogatásával.
A program a Dubai városnézés programunkhoz képest 1,5-2 órával hosszabb.

Indulási időpont és időtartam: 9-16 óráig

Ár: 95 USD/fő.

Látogatás a piacokon - arany-, textil-, fűszerpiac

Látogatás a piacokon – arany-, textil-, fűszerpiac

A dubai városnézés kiegészítője vagy akár önálló programként is megállja a helyét a séta az arany piacon. Megszámlálhatatlan kisebb-nagyobb üzlet várja az alkudozni nem szégyenlő látogatókat. Az aranypiacot megelőzően a fűszerpiacon teszünk látogatást, ahol lehetőség nyílik egy kis kóstolásra is. Abrával, a Creek-en közlekedő vízitaxival áthajózunk a túlpartra, a textilpiacra, ahol a világ bármely részéről érkezett textilek közül válogathatunk.  A közelkeleti illatok, a színek, a hangulat és az aromák igazi időutazás a modern és pezsgő Dubai után.

Indulási időpont és időtartam: választható

Ár: 63 USD/fő. 

Abu Dhabi városnézés

Abu Dhabi városnézés

Látogasson el az Emirátusok fővárosába, ahol a lenyűgöző Dubai után egy kellemes hangulatú és a turistáknak is egyre több programot kínáló arab környezetben találhatja magát. Az Emirátusok második legnagyobb városa napjainkra kozmopolita metropolisszá növekedett, közel egymilliós lakosságával az Emirátusok politikai, kulturális, ipari és kereskedelmi központja. Abu Dhabi székhelye az Emirátusok kormányának, a központi bankjának  és nem utolsó sorban az uralkodó családnak. A város gazdaságilag is kiemelt jelentőségű: Abu Dhabi termeli az Egyesült Arab Emirátusok GDP-jének 15%-át. Az olaj mellett gazdasága szerteágazó, befektetések a nehézipar, a megújuló energia, pénzügyi szolgáltatások és a turizmus területén is jelentősek.
2017 végén nyílt meg az Abu Dhbai Louvre múzeum, ahová szintén ellátogatunk.
Abu Dhabi 140 km-re fekszik Dubaitól, a vezetett városnézés alatt az alábbi nevezetességeket mutatjuk be:

 • a Sheikh Zayed mecset, az Emirátusok legnagyobb, a világ 8. legnagyobb mecsete
 • a lenyűgöző luxushotel, az Emirates Palace
 • Marina Mall
 • Abu Dhabi Louvre belépőjeggyel!
 • Cornish

!!! Figyelem: a közelmúltban hozott biztonsági intézkedéseknek megfelelően az Emirates Palace-ba való bejutást kizárólag asztalfoglalás mellett tudjuk teljesíteni -, kérjük azonban vegyék figyelembe, hogy a biztonsági előírások esetleges változása miatt nem tudjuk minden esetben garantálni. Amennyiben mindenképp szeretné megtekinteni, kötelező a minimum 32 dolláros fogyasztás a szálloda kávézójában (itt kapható az aranyporos capuccino). Mivel a Mecset megtekintése regisztrációhoz kötött, kérjük, a programra legalább néhány nappal előbb jelentkezzen! Kérjük, vegye figyelembe a Mecset megtekintésére vonatkozó ruházati előírásokat – urak számára hosszú nadrág viselete kötelező, hölgyek fekete köpenyt (abayát) kell viseljenek, melyet térítésmentesen mi bocsátunk rendelkezésükre! Az Abu Dhabi kirándulás csak kedd, csütörtök és szombati napon érhető el!

A program minimum 4 fő esetén indul, de elérhető privát programként is.
Indulási időpont és időtartam: 8-16 óráig

Ár: 113-165 USD/fő (kiscsoportos/privát)
Az ár tartalmazza a szállodai transzfert, a Louvre galéria belépőt és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.

Etihad Towers kilátó (74. emelet): 32 USD/fő

Al Ain városnézés

Al Ain városa, mely szó szerinti fordításban arabul annyit jelent, ‘tavasz’ másnéven úgy is ismert, mint “Kertváros”, azaz Garden City, mivel az Emirátusok egyik legzöldebb települése. 570 ezres lakosságával Abu Dhabi emírség második, az Emirátusok 4. legnagyobb városa.  Közel 160 km-re fekszik a fővárostól keleti irányban és 120 km-re Dubaitól déli irányban az ománi határ mellett.
Al Ain város leghíresebb szülötte Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, az Emirátusok első elnöke. Al Ain gyorsan fejlődő település, jótékony, száraz klímája és a főváros közelsége miatt, a helyiek számára is népszerű üdülőterületté vált. Egyetem is működik a városban pezsgő kulturális és sportélettel. Ugyanakkor a város még nem tartozik a legfelkapottabb úticélok közé, ezért is ajánlott lehet egynapos kirándulásra, főleg a Dubai-ba visszatérő utasok számára. A város első számú nevezetessége az oázisok, melyek leginkább föld alatti öntözőrendszerükről, a ‘falaj’-ról híresek. Ezzel a technikával locsolnak évezredek óta Ománban, az Emirátusokban, Iránban és Kínában is. Az oázisban 147 ezer (!) datolyapálma él, önmagában ezért is érdemes ide ellátogatni, emellett 2016 végén nyitottak meg egy új, kifejezetten az UNESCO örökséget bemutató öko központot, mely a teljes sivatagi életmódot hivatott bemutatni - az Emirátusok régi arcát.

Az oázisok felkeresésén túl érdemes látogatást tenni a völgyben, az ásványvízforrásnál is.

Extra családi ajánlat: Al Ain Zoo – A 400 hektáros tágas park a Hafeet hegy lábánál fekszik. Az Állatkertet 1968-ban alapította maga Sheikh Zayed. Az 1972-től induló számos, a kihalófélben lévő fajok megőrzésére létrejött programuknak köszönhetően olyan ritka fajok tekinthetőek meg itt, mint az arab leopárd, vagy a nyársas antilop és gazella. A parkban látni lehet a szinte teljesen kihalt fehér oroszlánból is példányokat.
A program választható privát programként is.


Indulási időpont és időtartam: 8-16 óráig

Ár: 95- 147 USD/fő (kiscsoportos/privát)
Az ár tartalmazza a szállodai transzfert és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát.

 

 

Privát városnézések

Dubai városnézés-kettesben

Dubai városnézés – kettesben

Szeretné, ha minden figyelmünket Önökre fordítanánk? Dubai-t megtekinthetik idegenvezetőnk segítségével, az Önök igénye, ritmusa, választása szerint. Dubai városnézés programunk alatt a következő nevezetességeket mutatjuk meg:

 • Burj Khalifa – a világ legmagasabb tornya
 • Burj al Arab – a világ legmagasabb, vitorla alakú szállodája
 • Jumeirah Beach – Dubai legszebb tengerpartja
 • Dubai Marina – “város a városban”
 • Pálma-sziget – a legnagyobb mesterséges sziget
 • Atlantis hotel – csak kívülről!
 • Sheikh Mohammed palota – csak kívülről!
 • Dubai Creek – a régi kikötő
 • Dubai Mall – a világ legnagyobb bevásárlóközpontja számos látványossággal

Indulási időpont: választható, időtartam: kb. 6 óra

Ár: 146 USD/fő
Az ár tartalmazza a szállodából induló transzfert és a teljes körű magyar nyelvű asszisztenciát. 

Látványosságok, élményparkok

Burj Kalifa - a világ tetején

Burj Khalifa – a világ tetején

A Burj Khalifa a világ legmagasabb tornya, 828 méteres magasságával. 2010 januárjában adták át a 160 emeletes szupertornyot, mely többféle jeggyel látogatható. A legek tornyából hihetetlen panoráma tárul a látogató elé a 124. vagy a 148. emeleti kilátóból.

Az új kilátószint, a 148. emelet exkluzív szolgáltatást nyújt: snack és üdítő jár a kilátón, továbbá nem kell sorban állnia a liftnél. A belépőjegy megadott napra és időpontra szól.


Ár:

Burj Khalifa 124. emelet (13.30-ig) 65 USD /felnőtt 65 USD /gyerek (transzfer nélkül)
Burj Khalifa 124. emelet (14.00-tól) 85 USD /felnőtt 85 USD /gyerek (transzfer nélkül)
Burj Khalifa 148. emelet 165 USD /felnőtt és gyerek (transzfer nélkül)

Az ár nem tartalmazza a szállodai transzfert.

Figyelem: jegyigényét kérjük legalább két héttel az indulás előtt jelezze!

Ferrari World Park- Abu Dhabi

Látogasson el velünk Abu Dhabi egyik legkedveltebb látványosságába! A Ferrari World várja az olasz verseny- és sportautók szerelmeseit.

A szórakoztató park az egész család számára tartogat programot, több mint 20 attrakciót!  Üljön fel a világ leggyorsabb, a 240 km/h-s sebességet is elérő, 52 méter magas hullámvasútjára, a Formula Rossára! Az egész család számára ajánlott programok között szerepel a “Made in Maranello” bemutató, ahol a látogatók megismerhetik, ahogy az olasz csoda megszületett: a designtól a tesztelésig a kézi összeszerelésen át. A Grand Prix depójába is betekintést nyerhetnek, valódi F1 autókat láthatnak akár gumicsere közben is. A gyerekek számára is akad látnivaló bőven. A Junior pilótaképzőben a legkisebbek is “kiképzést” kapnak és kipróbálhatják magukat a tanpályán is.

Indulási időpont és időtartam: válaszható

Ár:

Bronz 75 USD/felnőtt/gyerek
Silver 90 USD/felnőtt/gyerek (20 AED levásárolható termékre +3 Fast Passes (3 sorbanállás nélküli lehetőség)
Gold: 130 USD/felnőtt/gyerek (30 AED levásárolható termékre és állandó sorbanállás nélküli lehetőség) + 1 ingyenes gokart lehetőség (elektromos gokart 1,5 méter és 2,1 méter között)

Transzfer: 85 USD/fő (oda-vissza)

!!! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a 2018. január 1-jén bevezetett 5%-os ÁFA miatt áremelkedés lehet.

Vízi vidámparkok, delfines programok

Vízi vidámparkok, delfines programok

Aquaventure vízi vidámpark: A Pálma-szigeten található Atlantis szállodához tartozó Aquaventure vízi vidámpark egyedülálló: rekordszámú csúszda áll rendelkezésre külön medencében cápákkal, rájákkal, továbbá saját tengerparttal.

Ár: 80 USD/felnőtt, 70 USD/gyermek

Aquaventure vízi vidámpark és a Lost Chambers akvárium megtekintése: Az Aquaventure a Lost Chambers - ‘az elveszett kamra’ nevű különleges akváriumlátogatással is összeköthető.
A Lost Chambersben megismerhető az Atlantis mítosza, valamint az akvárium 65.000 különleges tengeri élőlény otthona.

Ár: 95 USD/felnőtt, 80 USD/gyermek

Wild Wadi vízi vidámpark: a Burj Al Arabnál található vízi vidámparkban működik a világ első szabadeséses csúszdája és egy extra különlegesség, a visszafelé folyó csúszda. 30 különböző attrakciójával Dubai egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja.
Ár: 85 USD/felnőtt, 75 USD/ gyermek

Delfinsimogatás / úszás: 280-330 USD/fő

Cápa szafari: nem szükséges se búvárfelszerelés, se búvárkodni tudás, egy speciális sisak segítségével tekinthetőek meg a cápák testközelből, a vízbe merülve. Bővebb információért keressen elérhetőségeinken!
Ár: 325 USD/fő

Minden felsorolt program ára transzfer nélkül értendő!

 

Ski Dubai

Ski Dubai – síelés

Legyen odakint 25 vagy akár 40 fok, egy biztos, a Mall of the Emirates bevásárlóközpontban található fedett sípályán mínusz 1-0 fok között síelnek az arab gyerekek és a kuriózumot kereső turisták a Ski Dubai-ban. A leggyakrabban vásárolt jeggyel 2 órát lehet síelni a hűsölni vágyóknak, melyhez felszerelést és ruházatot is biztosítanak (kivéve kesztyűt!).


Indulási időpont és időtartam: választható

Ár: 62 USD/fő, 54 USD/gyermek

Az ár nem tartalmazza a szállodai transzfert, csak a két órára szóló belépőjegyet.

Lovas programok Dubaiban (szezonális)

Lovas Meydan 1

 

A magyarhoz hasonlóan az Egyesült Arab Emirátusok is lovas nemzet. Nagy tisztelet és megbecsülés övezi a lovakat, tradicionális a lovaglás és minden más jellegű lovas sport is. Számos magas szintű emirátusokbeli – sok sejk is –  tart lovat, lovardát és indít versenyen drága telivéreket. Dubai immár tradicionálisan ad otthont minden év márciusában a legtöbbet díjazott – 10 millió dolláros összdíjazású! – Lovas Világkupának. A szezont, mely általában szeptembertől márciusig tart, megéri nyomon követni, izgalmas és egyedülálló hangulatú lovas versenyekre van lehetőség kilátogatni (a pontos naptár miatt keressen elérhetőségeinken, kérje testre szabott ajánlatunkat).

Három olyan lehetőséget kínálunk, melyet a lovat szeretőknek, lovagolni kívánóknak válogattunk össze. Természetesen – ahogy minden programunknál – lehetőség van a program egyénre történő szabására.

 

 • Istállólátogató program: „reggeli a bajnokokkal” a Lovas Világkupának is otthont adó Meydan lovas centrumban. A PROGRAM KERETÉBEN NINCS LOVAGLÓ PROGRAM A program a Meydan Hotel ötcsillagos büféreggelijével kezdődik 7:30-tól. Majd 8:15-től egyedülálló túra keretében bemutatják a lóversenypálya reggeli életét, a lovászok munkáját, a ló-úszómedencében az állatok edzését és az ápolását. A program „kulisszák mögötti” betekintést nyújt a lelátó világába, a résztvevők beléphetnek a zsokék “szentélyébe” és a kizárólag számukra fenntartott szobájukba.A Meydan több mint egy versenypálya, ez egy életérzés, mely a Dubai szívében nemrég kialakított városrészében magában foglal egy hatalmas komplexumot: az exkluzív lakóterületeken kívül hotelek, iskolák is találhatóak a 10 millió dollár összdíjazású (a világon a leggazdagabb) világkupa futamának is otthont adó Meydan lóversenypálya környezetében. Elérhető: 2017-ben március15-ig és március 28-tól április 19-ig csak KEDD és SZERDA délelőtt 7:30-11:30 (a Hotel Meydan ötcsillagos büféreggelije az árban) 
  Ár: 145 USD/110 USD felnőtt/gyermek ár transzferrel.
 • Al Ahli Lovas Klub: az 1998-ban alapított Dubai óvárosában található lovas klub kvalifikált, kiképzett oktatói várják a lovakat szerető lovagolni vágyó gyerekeket, felnőtteket vagy akár csoportokat is a teljesen kezdő szinttől kezdve akár egyéni órák vagy csoportos foglalkozás keretében is. 
  Ár: 110 USD/óra transzferrel
 • Al Jihad Lovas Klub: egyedülálló lehetőség már a kezdő lovastól a rutinosig akár már egy óra hosszára is: lovaglás a sivatagban. Lehetőség van lovaglásra – normál terepen és sivatagban is – és tevegelésre is (egy teve két főre alkalmas). Fedezze fel lóháton az arab gazella a sivatagi róka és más vadállatok élőhelyét! 
  Ár: 130/145 USD hétközben (V-Cs)/hétvégén (P,Sz) transzferrel

Sivatagi túrák

Sivatagi túra

Sivatagi túra

Dubaitól mintegy 45 perces autózásra találjuk a Rub’ al-Khaleej sivatag homokdűnéit. Ezt a területet a helyiek jellegzetes színe miatt “aranyhomokként” nevezik. A programon terepjárókkal élményautózáson vesznek részt az utasok, ami a homokdűnék közti “hullámvasutazást” jelenti.

Választható programok a sivatagban:

Sivatagi túra barbeque vacsorával arab sátortáborban: 95 USD/fő 75 USD/gyermek
15:00 órai indulás, visszaérkezés körülbelül 21 órakor.
Figyelem: a túra közvetített program, azaz magyar idegenvezetőink nem vesznek részt ezen a programon.
A sivatagi szafari alatt angol nyelvű sofőrök vannak.

Buggyt és quadot Ön is kipróbálhat – amennyiben rutinos pilóta és ügyesen veszi a sivatagi akadályt.
Buggyval a homokdűnék között (fél óra): 125 USD/ felnőtt és gyermek
Quaddal a sivatagban (fél óra): 100 USD/ fő

Sivatagi kaland Liwában

Sivatagi kaland Liwában

Jutalmazd meg magad, családodat és barátaidat egy különleges úttal. De ha szimplán imádod a sivatagot, szeretnél terepjárókkal hosszabb kirándulást tenni a dűnék között, itt a ragyogó alkalom! Keresd fel az Egyesült Arab Emirátusok gyöngyszemeit, próbáld ki magad egy Sand X-en, azaz egy homokszánon, láss csodát Liwában, a földkerekség egyik legszebb sivatagában, majd pihenj Dubaiban és gyere velünk kirándulni Abu Dhabiba! Nyolcnapos programunkra kérjen egyedi ajánlatot!

A program:
1. nap: Elutazás Budapestről az Emirates légitársaság közvetlen járatával Dubaiba. A repülő út 5 és fél óra,  teljes ellátással és  italfogyasztással. Érkezés Dubaiba 23:30-kor, majd a szállás elfoglalása a 3 csillagos City Max Al Barshában.
2. nap: Reggeli után Toyota Land Cruiserekkel indulás a 300 km-re található Liwába, az Emirátusok legszebb sivatagába. Érkezés a kora délutáni órákban a 4 csillagos Hotel Liwába. Délután a közeli homok siratófal megtekintése, a Desert Challenge rajthelyének meglátogatása, és kóstoló a sivatagi autózásból.
3. nap: Egész napos sivatagi túra Toyota Land Cruiserekkel. Élvezd a csúszást a homokdűnéken, tedd próbára magad a sivatagban, tanuld meg, hogyan kell vezetni a százméteres dűnék között. Próbáld ki a sandboard-ot, a homoksíelést is. Napközben ital és snack ellátás.
4. nap: Reggeli után irány az Emirátusok fővárosa Abu Dhabi. A városnézés során meglátogatjuk a világ egyik legcsodálatosabb, szikrázóan fehér mecsetjét, látogatást teszünk az Emirates Palace-ben, és mintegy csattanóként belépünk az F1 legújabb szentélyébe, az abu dhabi Formula 1-es pályára. Késő délután érkezés Dubaiba. Szállások elfoglalása a 4 csillagos Novotel Al Barshában, majd szabadprogram.
5. nap: Városnézés Dubai nevezetességeivel. Ellátogatunk a Burj Al Arabhoz, a világ legmagasabb épületéhez a Burj Khalifához, sétát teszünk a Mall of Emirates-ben, itt található a Közel-Kelet egyetlen fedett sípályája, stb. Délután szabadprogram.
6. nap: Szabadprogram, pihenés, strandolás. Választható fakultatív programok. Délután Sand-x és quad túra.
7. nap: Délelőtt szabadprogram. Késő délután látogatás az aranypiacra, majd búcsúvacsora Dubai egyik legjobb, tradicionális arab éttermében, a Reem al Bawadiban.
8. nap: Elutazás reggel az Emirates menetrendszerinti járatával Budapestre.
Ellátás: reggeli. Utazás: Budapest-Dubai Emirates közvetlen járat.
Liwai kirándulás Toyota Land Crusierekkel (autónként 4 fő).
Kísérő: Az utazás során az Emirátusok területén állandó magyar asszisztencia. Ruházat: könnyű nyári ruha ajánlott. A sivatagi túrára zárt, magas szárú bakancs ajánlatos. Biztosítás: minden utazó számára kiemelt (prémium) biztosítás ajánlott. Egyebek: a sivatagi autóvezetésen résztvevő valamennyi utasnak felelősségvállalási nyilatkozatot kell aláírnia, amelyben kijelenti, hogy a sivatagi vezetésen a saját felelősségére vesz részt.
Időtartam: 8 nap, 7 éj

Ár: (legalább 10 fő jelentkezése esetén) a 8 napos utazás költsége 649.000 forint/fő, amely a fenti programleírásban szereplő összes költséget tartalmazza, beleértve a repülőjegyet, transzfereket, a felsorolt programokat, belépőjegyeket, arab vacsoraestet. A szállások változtatásának jogát fenntartjuk, de garantáljuk a programleírásban szereplő hotel kategóriát.

A program minimum 10 fő esetén indul.

Autós- motoros kalandok

Élményautózás a Yas Marinán

Most kipróbálhatja magát Abu Dhabi híres forma1-es pályáján a következő autókkal:

 • Formula Yas 3000 Driving Experience                         
  440 USD    transzfer nélkül
 • Aston Martin GT4 Driving Experience                           
  440 USD    transzfer nélkül
 • Chevrolet Camaro Drag Racing Driver Experience   
  180 USD    transzfer nélkül
 • Aston Martin GT4 Passenger Ride                                
  210 USD    transzfer nélkül

Archív - 2019. április - Rallycross VB: versenylátogatás és nyaralás Dubaiban

Gyere velünk 2019 első Rallycross  VB-futamára Abu Dhabiba! VERSENYLÁTOGATÁS ÉS NYARALÁS DUBAIBAN (5 ÉJ)

Időpont: 2019.04.03-08.
Hotel: Dubaiban a TRYP by WYNDHAM 4*-os hotelben, kétágyas szobában reggelivel
Utazás: Az Emirates közvetlen Dubai járatával
Részvételi díj: 359.000 Ft/fő

Az ár tartalmazza: 
-repjegy az Emirates légitársasággal,
-hotel (5 éj) reggelivel
-reptéri transzfer
-Dubai városnézés Burj Khalifa jeggyel
-RX VB futam belépőjegy
-Abu Dhabi-Dubai transzferek

Program:

1.nap: Elutazás Budapestről a délutáni órákban az Emirates közvetlen járatával. Érkezés a késő esti órákban. Transzfer a szállodába
2.nap: Reggeli után Dubai városnézés a Burj Khalifa 124. emeleti kilátójának meglátogatásával. Késő délután és este szabad program
3.nap:Reggeli után indulás Abu Dhabiba. A főváros legismertebb látványosságának, a Zayed Mecsetnek a megtekintése után érkezés a déli órákban a Yas Marinára, a vb-futam helyszínére. Az előfutamokat követően visszaindulás Dubaiba
4.nap:Reggeli után indulás Abu Dhabiba. Egész napos versenylátogatás. A döntő után indulás vissza Dubaiba.
5.nap:Szabadprogram, tengerparti fürdőzés, vásárlás.
6.nap: Kora reggel indulás a repülőtérre. Hazautazás az Emirates közvetlen járatával. Érkezés Budapestre a déli órákban

Musandam hajókirándulás (Omán)

Musandam hajókirándulás (Omán)

Ki a városból! Az Omán északi csücskében található nyugalmas, leginkább halászatból élő települések szinte mit sem változtak a modern időkben. A Musandam-félszigetet a Hajar hegység “csipkézett” partvidéke uralja, ezért gyakran hívják ezt a szakaszt a “Közel-Kelet Norvégiájának”. Az itt látható öblök és sziklák lélegzetelállítóak, mesés trópusi halak, teknősök, ráják, angolnák és delfinek figyelhetőek meg a vízben.

Látogasson el velünk Ománba, a Musandam-félszigetre.

A közel 3 órás buszos út után az “arab fjordnak” is nevezett érintetlen tájat hagyományos arab hajóval tekintheti meg.
A hajóúton ebédet és üdítőt szolgálnak fel. A hajókirándulás során lehetőség van fürdőzésre és pipás búvárkodásra (snorkeling). (Téli hónapokban a víz kissé hideg.)

Vízum nem szükséges! Az útlevelet azonban előzetesen be kell mutatni kollégánknak.

Indulási-érkezési időpont: kora reggeli és késő esti érkezés Dubaiba

Kérje ajánlatunkat!
(a program 4 főtől indul)
Figyelem: a program és a hajóút alatt csak angol nyelvű asszisztencia érhető el.

 

Városnézés vízről

Yellow Boat - hajókázás Dubaiban

Yellow Boat – hajókázás Dubaiban

Most mindent megmutatunk! A Marináról a nyílt vízre hajózunk, megkerüljük a Pálma szigetet, az Atlantis Hotelt. Dubai tenger felőli arcát, a város emblémáját, a 7 csillagos Burj Al Arabot tekintheti meg – ezúttal még egyszer hátulról. Visszafelé az uralkodói rezidenciák megtekintése után a program a kiindulási ponton, a Dubai Marinán fejeződik be. A hajó többször megáll, remek fotózási lehetőségek!

Indulási-érkezési időpont: választható ill. foglaltság függvényében

Időtartam választható: 90 perc vagy 75 perc

Ár:
105 USD/felnőtt, 70 USD/gyermek/90 perc
75 USD/felnőtt, 65 USD/gyermek /75 perc

Az ár a transzfert nem tartalmazza.

Figyelem: a program és a hajóút alatt csak angol nyelvű asszisztencia érhető el.

A hajó nagyobb sebessége és a nyílt víz miatt hosszú ujjú felső viselése javasolt, 6 év alatti gyermekeknek - ill. a nagyobb szelet nehezen viselő utasoknak - a programot megfontolással ajánljuk.

Vacsora + hajóút

Vacsora + hajóút

Dhow hajókázás vacsorával (Hagyományos helyi hajó): 80 USD/felnőtt, 60 USD/gyermek

Marina hajókázás vacsorával: 90 USD/felnőtt, 75 USD/gyermek

Katamarán hajózás BBQ vacsorával

Katamarán hajózás BBQ vacsorával

Hajózzon ki egy katamaránon és fogyasszon el egy finom vacsorát a városban gyönyörködve.

Ár: 180 USD/fő

Az ár tartalmazza a szállodai transzfert.

Jet Ski bérlés

Jet Ski bérlés

A Burj al Arab kikötőjéből indulva választható egy órás vagy két órás felfedező jet ski túra. Maximum 2 utas/jet ski megengedett. (Ha az egyik utas tömege meghaladja a 100 kg-t, további utas nem engedélyezett.) Jet Skit vezetni 16 éves kortól, utasként részt venni 14 éves kortól lehetséges.

Ár: 200 USD/fő/1 óra és 300 USD/fő /2 óra  

Az ár a transzfert nem tartalmazza.

 

Városnézés levegőből

Ballonnal Dubai felett

Ballonnal Dubai felett

Ha nincs kéznél a mesebeli repülőszőnyeg, ballonnal emelkedjen a magasba! Lélegzetelállító látványban lesz része! Dubaiból a sivatag felé repülünk, majd visszafelé megcsodálhatja a metropolisz sziluettjét is.

Kizárólag október és május között, az időjárás függvényében!

Időtartam: 1 óra a ballonnal.
Ár: 325 USD/fő

Az ár tartalmazza a transzfert.

Helikopteres városnézés Dubaiban

Helikopteres városnézés Dubaiban

A program a Pálma-szigetről indul az Atlantis hotel melletti helikopter bázisról.

Indulási időpont és időtartam: választható (17 vagy 12 perc)

Ár: 365 USD/fő/17 perc és 235 USD/fő/12 perc

Hidroplános városnézés Dubaiban

Hidroplános városnézés Dubaiban

A program a Festivál cityből vagy a Jebel Ali kikötőből (Beach Resort)-ból indul és fejeződik be.

Indulási időpont választható.
Időtartam: 40 perc vagy 25 perc
 

Ár: 520 USD/felnőtt; 440 USD/gyermek – 40 perc és  320 USD/felnőtt; 275 USD/gyermek – 25 perc

Az ár a transzfert nem tartalmazza.

Vacsorával egybekötött hajóutak

bateaux_gallery

Dhow hajókázás vacsorával (Hagyományos helyi hajó): 80 USD/fő, 60 USD/gyermek

Marina hajókázás vacsorával: 90 USD/fő, 75 USD/gyermek

Exkluzív éttermek

Atmosphere-Dubai1

Az alábbi exclusive éttermeket ajánljuk utasainknak: – éttermi asztalfoglalás esetén az asztalfoglalás díja 20 USD/alkalom

Burj Al Arab – Al Muntaha étterem: á la carte (gyermekek 12 éves kor alatt nem mehetnek be)
Burj Al Arab – (SKY View Bar) Afternoon tea (7 fogás): 170 USD/fő (21 éves kor alatt nem fogadnak)
Burj Khalifa – At.mosphare lounge: á la carte (gyermekek 12 éves kor alatt nem mehetnek be)
Atlantis – Seafire Steakhouse: á la carte
Atlantis – Bread Street Kitchen (Gordon Ramsay): á la carte

Ár: 20 USD/alkalom

Az árak, illetve a program változásának jogát fenntartjuk.

Transzferek

Dubai és az Emirátusok területén állunk rendelkezésükre transzfer szolgáltatásunkkal.

Reptéri transzferek (reptér - hotel - reptér):

Dubai DWC reptér – Dubai 65 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DWC reptér – Abu Dhabi 85 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DWC reptér – Sharjah 85 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DWC reptér – Ajman 85 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DWC reptér – Ras Al Khaimah 120 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DWC reptér – Fujeirah 130 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DWC reptér – Umm Al Quwain 95 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DWC reptér – privát transzfer (Dubai) 95 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – Dubai 50 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – Sharjah 75 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – Ajman 85 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – Ras Al Khaimah 120 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – Abu Dhabi 120 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – Fujeirah 125 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – Umm Al Quwain 95 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai DXB reptér – privát transzfer (Dubai) 95 USD/fő (minimum 2 fő)

Városi transzferek (oda - vissza):

Dubai városi transzfer 45 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai szállodák – Sharjah 60 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai szállodák – Ajman 70 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai szállodák – Abu Dhabi 95 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai szállodák – Fujeirah 105 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai szállodák – Ras Al Khaimah 105 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai szállodák – Umm Al Quwain 70 USD/fő (minimum 2 fő)

Dubai szállodák – Ferrari World 85 USD/fő (minimum 2 fő)

Egyedi transzferek:

Limuzinnal a szállodába egyedi ajánlat.

3 éves kor alatti gyermek esetén a transzfer ingyenes.

Az árak változásának jogát fenntartjuk.

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk