Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Fly&Drive

Fly & Drive - Repülj és Vezess Programok 2019-től

Repülj és vezess! - Modena és Ravenna - Mini körút az Emilia-Romagna régióban Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Gasztrotúrák, Felfedezőutak, Dél-Európa, Olaszország Repülj és vezess! — Mini toszkán körút Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Gasztrotúrák, Dél-Európa, Olaszország Repülj és vezess! — A Loire menti kastélyok (4 napos út) Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Nyugat-Európa, Franciaország Hosszú hétvégi kalandozás Belgiumban Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Nyugat-Európa, Belgium
Repülj és vezess! — Portugália (Lisszabon, Évora, Porto, Coimbra) Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Dél-Európa, Portugália Repülj és vezess! — Írország természetközelből Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Nyugat-Európa, Írország Repülj és vezess! — Dél-Anglia történelmi tájain Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Nyugat-Európa, Anglia Hosszú hétvégi kalandozás Belgiumban Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Nyugat-Európa, Belgium
Repülj és vezess! — Alicante, Valencia és Costa Blanca Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Gyerekbarát utak, Felfedezőutak, Dél-Európa, Spanyolország Repülj és vezess! — Andalúzia városai (Granada, Córdoba, Sevilla, Malaga) Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Dél-Európa, Spanyolország Repülj és vezess! — Normandia és Bretagne Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Nyugat-Európa, Franciaország Repülj és vezess! — Skócia varázslatos tájain Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Észak-Európa, Skócia, , , , ,
Repülj és vezess! — São Miguel-sziget Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Dél-Európa, Portugália, Azori-szigetek Repülj és vezess! — Vadnyugati kalandozás a navahók földjén Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Gyerekbarát utak, Felfedezőutak, Amerika, Amerikai Egyesült Államok Repülj és vezess! — A végletek országa: Namíbia Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Téli egzotikus utak, Afrika, Namíbia Repülj és vezess! — 12 nap Izlandon, középkategóriás szállodákban Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Észak-Európa, Izland, , , , ,
Repülj és vezess! — Alaszka Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Nászutas ajánlatok, Felfedezőutak, Amerika, Amerikai Egyesült Államok, , , , , Repülj és vezess! — 12 nap Izlandon, hosztelekben és faházakban Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Észak-Európa, Izland, , , , , Repülj és vezess! — Kalifornia Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Különleges ajánlatok, Gyerekbarát utak, Felfedezőutak, Amerika, Amerikai Egyesült Államok Repülj és vezess! — 12 nap Izlandon, középkategóriás szállodákban Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Észak-Európa, Izland, , , , ,
Repülj és vezess! — Három hét Ausztráliában Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Ausztrália és Óceánia, Ausztrália Repülj és vezess! — Két hét Ausztráliában Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Ausztrália és Óceánia, Ausztrália Repülj és vezess! — Új-Zéland tájai Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Ausztrália és Óceánia, Új-Zéland Repülj és vezess! — Ausztrália és Új-Zéland — Háromhetes kombinált utazás Egyéni utazások, Repülj és vezess!, Felfedezőutak, Különleges ajánlatok, Felfedezőutak, Ausztrália és Óceánia, Ausztrália, Új-Zéland

 

Fontos információk az utazás előtt

 • Általános tudnivalók: az autókölcsönző cégek nem típusra, hanem csak kategóriára fogadnak el foglalást. Az autóbérlés feltételei országonként, helyszínenként és partnerenként eltérőek lehetnek.
 • Szükséges dokumentumok: általában min. 12 hónapja érvényes vezetői engedély (bizonyos országokban nemzetközi vezetői engedély), személyazonosságot igazoló dokumentum (útlevél vagy személyi igazolvány), autóbérlést igazoló visszaigazolás és a vezető nevére szóló dombornyomott hitelkártya.
 • Az autóbérleti szerződés: az autóbérleti szerződés minden esetben az utas és a kölcsönző cég között jön létre, ez nem része az utazási szerződésnek, a kölcsönző társaság nem az iroda közreműködője. A bérleti szerződésből eredő viták rendezése kizárólag a bérlő (utas) és a bérbeadó között, a helyszínen megkötött szerződés alapján, az ebben meghatározott jog szerint történik.
 • Hivatalos nyelv: az autóbérleti/kölcsönzési szerződések magyarul nem, hanem kizárólag angol és a célország hivatalos nyelvén érhetőek el. Az utas hiányos vagy nem megfelelő nyelvtudása miatt keletkezett károkért irodánk nem tud felelősséget vállalni.
 • Autóbérlés időtartalma: az autóbérlés napi díja 24 órára szól.
 • Korhatárok: az autókölcsönzés alsó korhatára általában 21, felső korhatár 70 év. Bizonyos életkor alatt és felett (jellemzően 25 év alatt és 70 év felett) az autóbérlő cégek felár fizetését kérhetik. A bérléshez min. 1-2 év vezetői gyakorlat ajánlott.
 • További vezető: a bérlő sofőr mellett további vezetők is regisztrálhatóak. Ennek díja kb. 5-10 Euro/nap.
 • Kiegészítő tartozékok: autósülés, GPS navigációs rendszer, tetőcsomagtartó, téli felszerelési költség, stb. a foglaláskor igényelhető, díjuk a helyszínen fizetendő. (kb. 8-12 Euro/nap).
 • Kilométer használat: szerződéstől függően az autóbérlés korlátozott, de legtöbb esetben korlátlan kilométer használatra szól.
 • Biztosítási önrész: a bérautóban okozott kár vagy lopás esetén a vezető a kijelölt biztosítási önrész összegéig felelős.
 • Biztosítások: az autóbérlés minden esetben tartalmazza a kötelező felelősségbiztosítás összegét (TPI, Third Party Insurance) és lopáskár biztosítást (TP, Theft Protection). A legtöbb szerződés már magában foglalja az ún. önrészcsökkentő biztosítást is (CDW, Collision Damage Waiver) mely esetben a bérautó sofőrje kár esetén anyagilag egy bizonyos biztosítási önrész összegéig felelős.
 • Kiegészítő biztosítások: az autó átvételekor lehetőség van egyéb káresetekre kiegészítő biztosítások megkötésére, melyek kibővített védelmet jelentenek az autó tartozékaira (pl. autógumik, szélvédő, alváz, tükrök, stb.) vagy bizonyos fajta sérülésekre (pl. homok vagy kavics által okozott károk). Ajánlott kiegészítő biztosítás az ún. önrészkiváltó biztosítás (SCDW, Super Collision Damage Waiver), ahol a bérlő a teljes kár utólagos visszatérítésére jogosult (ára kb. 10-15 Euro/nap). Újdonság: önrészkiváltó biztosítását már itthon is megkötheti, kérje irodánk ajánlatát!
 • Biztonsági fedezet: az autókölcsönzéshez megfelelő fedezettel rendelkező dombornyomású hitelkártya szükséges, amelyről az autókölcsönző cégek a szerződés szerinti összeget zárolják (Európában kb. 400-1200 Euro, USA-ban kb. 400 dollár). Általánosan elfogadott kártyatípusok: American Express, MasterCard és Visa. Ennek hiányában az autókölcsönzők megtagadhatják az autó átadását, és erre irodánknak semmilyen befolyása sincs. Amennyiben nem merül fel egyéb költség (az autóban okozott vagy keletkezett kár, baleset, sérülés, közlekedési vagy parkolási bírság, útdíj, híddíj, alagútdíj, az autó visszaadásakor elégtelen üzemanyag-mennyiség), az autókölcsönző cég a zárolást feloldja. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a fedezet visszatérítése hosszabb időt vehet igénybe.
 • Egyutas felár: amennyiben az autó felvétele eltér a leadás helyszínétől, úgy egyutas felár fizetendő. A bérautóval más országba való átutazás külön engedéllyel és további díjfizetés ellenében lehetséges.
 • Autóátvétel: a bérautó átvételekor ajánlott az autó állapotának felmérése, már meglévő sérülések leegyeztetése, szerződésbe vétele.
 • Autóleadás: a bérautó leadásakor érdemes az autó állapotát dokumentálni (akár fényképekkel is), keletkezett sérüléseket jegyzőkönyvbe vetetni.
 • Üzemanyag: az autóbérlés az üzemanyag díját nem tartalmazza. Szerződéstől függően az autó átvételekor egy tanknyi benzin árának zárolását/kifizetését kérhetik, az autót pedig megegyezés szerint teli vagy üres tankkal kell visszaadni. Az autó átvételekor az üzemanyag mennyiségét mindig érdemes leellenőrizni.
 • Felmerülő költségek: az autóbérléskor felmerülő költségek lehetnek még az útdíjak, repülőtéri illeték, parkolási költség, iroda nyitvatartásán kívüli ügyintézés, autómentés, pótkulcs díja

Ajánlatokról, lehetőségekről, árajánlatokról keresse fel személyesen irodánkat az ALLEE Bevásolóközpontban vagy írjon egy ajánlatkérését a info@neckermannallee.hu e-mail címre.

 

Várjuk szíves megkeresését!

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk