Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Mauritius magyarul

ÉSZAKI KÖRÚT

Körutunk Port Louis-al kezdődik ami a szigetfővàrosa. A Gyarmati időszakot felidéző várost keletről a Moka hegysèg Veszi körül, nyugaton pedig a kikötőre néz. Látogatást teszünk Caudan vízparti komplexumába illetve a kikötőbe, majd a híres Bazárral folytatjuk amely 180 éve kínálja friss terményeit és szuvenírjait ,336 árusitóhelyel. Útközben megcsodálhatjuk az elegáns Goverment House-t és a Place d’Armes mely egy csodálatos bevezető út a városba amit fenséges királyi pálmák szegélyeznek. Utunk folytatódik a fővárostól 11kmre található Sir Seewoosagur Ramgoolam botanikus kertbe melyet legtöbben cask Pamplemousses-i kertként ismernek. Több mint 60 pálmafajjal dicsekedhet melyek közül 24 őshonos a Mascarene szigeteken. Következő megállónk az Adventure de Sucre cukornád múzeum melyben betekintést nyerhetünk a sziget teljes történelmébe majd alkalmunk van cukor illetve rum kóstolásra. Napunkat Cap Malherureux avagy a “szerencsétlenség-fok” nál zárjuk ami a sziget legészakibb pontja , gyönyörű kilátása mellett történelmi jelentősége a britek partraszállása, 1810 decemberében.

Felnőtt:  120 €/fő, Gyermek 5-11 éveskorig 55 €/fő (ebéddel), 12-17 éves korig 80€/fő, Ebéd: 20€/fő Gyermek menu:(12-17) 12€/fő

DÉLI KÖRÚT

Déli körutunk első megállója Grand Bassin ( Ganga Talao) Szent tóhoz vezet ami a hindu vallás legfontosabb zarándok helye a szigeten. Eme csodálatos hely ,egy már nem müködő vulkán kráterében kialakult, mintegy 18 méter mély tó körül található aho ltemplomokat, hindu isteneket ábrázoló szobrokat tekinthetünk meg. Utunk fokytatódik az Alexandra és Gorge kilátóponthoz melyek csodálatos völgyre néznek, és kisebb vízesèssel és egy madárrezervátummal is rendelkezik. A következő megállónk Chamarel faluja ahol megtekintésre kerül a chamareli vízesés ami 100 m magasból zuhan a mélybe és a híres 7 színűföldet is megcsodálhatjuk. 

Felnőtt: 115 € / fő, gyermek 5-11 éves korig: 45 €/fő (ebéddel), 12-17 éveskorig 65 €/fő, Ebéd: 20 €/fő, Gyermek menu (12-17) : € 12

 

KATAMARÁN TÚRA  ILE AUX CHERF

Troud’EauDouce-ból,a sziget keleti partjáról induló katamaranhajós program. Első megálló a Grand River South East (grse) vízesés , kb 20 perc snorkelezés a lagúnában, és végül a csodás fehér homokos tengerpart ahol külöNböző programokkal tölthetjük el szabadidőnket. Az ebédet (BBQ) a katamaranon szolgálják fel, korlátlan italfogyasztással.

Felnőtt: 65 €/fő, gyermek: 3-10  éveskorig: 40 €/fő, az árak a transzfer nem tartalmazzák.

 

TROU AUX CERFS, TAKAMAKA, KROKODIL PARK 

Ezen a napon az első megállónk egy kis rum kostolas, Trou aux Cerfs , a még mai napig szunnyadó vulkán, ami a szigeten legmagasabban fekvő városban, Curepipe- ben található. Körutunk folytatódik a sziget egyetlen borászatával , ahol licsiből készült borokat kóstolhatunk és ismerhetjük meg készítési eljárásukat, majd kovetkezik Gri-Gri, a sziget legdelebbi reszen talahato kilato! Ebed,  majd ellátogatunk a híres La Vanille Krokodil parkba amely népszerű turistalátvánnyosság és amelyet 1985-ben egy krokodil keltető vállalkozás alapított. Megtekinthetőek még más egyéb érdekességek mellett, óriásteknősök és őshonos gyümölcsdenevérek.

Felnőtt: 140 € / fő ebéddel, 4-11 éveskorig 35 €/fő ebéddel, 12-17 éveskorig 75 € / fő ebéddel.  

 

DELFIN SZAFARI

Egy egész napos program mely gyermekek és felnőttek számára is ajánlott. Motorcsónakkal a nyílt óceánon, természetes környezetükben tekinthetők meg a delfinek illetve vállakozó szellemű vendégeink akár úszhatnak is velük. Ez kb 2 órát vesz igénybe majd ellátogatunk a híres Crystal Rock-hoz ahol 20 perces snorkelezésre van lehetőség. Ezután kikötünk Ile aux Bènitiers szigetén ahol ebéddel (BBQ) és korlátlan italfogyasztással, pihenéssel folytathatjuk a napot.

Felnőtt: 75 € / fő, gyermek:  3-10 éveskorig 45 € / fő. (Az árak a transzfert nem tartalmazzák, a szállodától és létszámtól függően tudunk rá ajánlatot adni.)

Repülőtér - szálloda - repülőtér transzer árakhoz kérje kollégáink segítségét! 

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk