Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Mauritius magyarul

ÉSZAKI KÖRÚT

Körutunk Port Louis-al kezdődik ami a sziget fővárosa. A gyarmati időszakot felidéző várost keletről a Moka hegység veszi körül, nyugaton pedig a kikötőre néz. Látogatást teszünk Caudan vízparti komplexumába illetve a kikötőbe, majd a híres Bazárral folytatjuk, amely 180 éve kínálja friss terményeit és szuvenírjait 336 árusítóhellyel. Útközben megcsodálhatjuk az elegáns Goverment House-t és a Place d’Armest, mely egy csodálatos bevezető út a városba, amit fenséges királyi pálmák szegélyeznek. Utunk folytatódik a fővárostól 11 km-re található Sir Seewoosagur Ramgoolam botanikus kertbe, melyet legtöbben csak Pamplemousses-i kertként ismernek. Több mint 60 pálmafajjal dicsekedhet, melyek közül 24 őshonos a Mascarene szigeteken. Következő megállónk az Adventure de Sucre cukornád múzeum, melyben betekintést nyerhetünk a sziget teljes történelmébe, majd alkalmunk lesz cukor illetve rum kóstolásra. Napunkat Cap Malherureux avagy a “szerencsétlenség-fok” nál zárjuk, ami a sziget legészakibb pontja, gyönyörű kilátása mellett történelmi jelentősége a britek partraszállása 1810 decemberében.

Felnőtt: 130 €/fő, gyermek 5-11 éves korig: 60 €/fő, 12-17 éves korig: 75€/fő, Ebéd: 25€/fő, Gyermek menü: 15 €/fő

DÉLI KÖRÚT

Déli körutunk első megállója Grand Bassin (Ganga Talao) Szent tóhoz vezet, ami a hindu vallás legfontosabb zarándok helye a szigeten. Eme csodálatos helyen egy már nem működő vulkán kráterében kialakult mintegy 18 méter mély tó körül található, ahol templomokat, hindu isteneket ábrázoló szobrokat tekinthetünk meg. Utunk folytatódik az Alexandra és Gorge kilátóponthoz, melyek csodálatos völgyre néznek, és kisebb vízeséssel és egy madárrezervátummal is rendelkezik. A következő megállónk Chamarel faluja, ahol megtekintésre kerül a chamareli vízesés, ami 100 m magasból zuhan a mélybe és utunk során a híres 7 színű földet is megcsodálhatjuk. 

Felnőtt: 115 €/fő, gyermek 5-11 éves korig: 50 €/fő, 12-17 éves korig: 65 €/fő, Ebéd: 25 €/fő, Gyermek menü: 15 €/fő

 

KATAMARÁN TÚRA  ILE AUX CHERF

Troud ’Eau Douce-ból,a sziget keleti partjáról induló katamaranhajós program. Első megálló a Grand River South East (grse) vízesés, kb. 20 perc snorkelezés a lagúnában, és végül a csodás fehér homokos tengerpart, ahol különböző programokkal tölthetjük el szabadidőnket. Az ebédet (BBQ) a katamaránon szolgálják fel korlátlan italfogyasztással.

Felnőtt: 80 €/fő, gyermek 3-10 éves korig: 50 €/fő, az árak a transzfert nem tartalmazzák.

 

KATAMARÁN TÚRA  ILE AUX GABRIEL SZIGETRE

Ile aux Gabrielt a fő sziget északi részéről Grand Baie-ből Induló katamarán hajóval látogathatjuk meg, amely kb egy másfél órás út. Ez a csodálatos lakatlan sziget fehérhomokos partjával és kristálytiszta vizével még érintetlen koraljaival és mesés állatvilágával valódi látványosságot nyújt. Egész napos korlátlan italfogyasztással, ebéddel (BBQ), amit a katamaranon szolgálnak fel, az egyik legkiválóbb pihenési program.

Felnőtt: 80 €/fő, gyermek 3-10 éves korig: 50 €/fő, az árak a transzfert nem tartalmazzák.

 

TROU AUX CERFS, TAKAMAKA, KROKODIL PARK 

Ezen a napon az első megállónk egy kis rum kóstolás, Trou aux Cerfs, a még mai napig szunnyadó vulkán, ami a szigeten legmagasabban fekvő városban, Curepipe-ben található. Körutunk folytatódik a sziget egyetlen borászatával, ahol licsiből készült borokat kóstolhatunk és ismerhetjük meg készítési eljárásukat, majd következik Gri-Gri, a sziget legdélebbi részén található kilátó! Ebédelünk majd ellátogatunk a híres La Vanille Krokodil parkba, amely népszerű turistalátványosság és amelyet 1985-ben egy krokodilkeltető vállalkozás alapított. Megtekinthetőek még más egyéb érdekességek mellett, óriásteknősök és őshonos gyümölcsdenevérek.

Felnőtt: 130 €/fő, gyermek 4-11 éves korig: 40 €/fő, 12-17 éves korig 65 €/fő, Ebéd: 25 €/fő, Gyermek menü: 15 €/fő.  

    

 

DELFIN NÉZÉS / DELFIN ÚSZÁS

Egy egésznapos program, mely gyermekek és felnőttek számára is ajánlott. Motorcsónakkal a nyílt óceánon, természetes környezetükben tekinthetők meg a delfinek, illetve vállakozó szellemű vendégeink akár úszhatnak is velük. Ez kb. 2 órát vesz igénybe, majd ellátogatunk a híres Crystal Rock-hoz ahol 20 perces snorkelezésre van lehetőség. Ezután kikötünk Ile aux Bènitiers szigetén ahol ebéddel (BBQ) és korlátlan italfogyasztással, pihenéssel folytathatjuk a napot.

Felnőtt: 110 €/fő, gyermek 3-10 éves korig: 65 €/fő. (Az árak a transzfert nem tartalmazzák.)

BÁLNALES ÉS DELFIN ÚSZÁS

Gyere és élvezd Mauritius egyik leglátványosabb programját!
Találkozz bálnáinkkal, akik imádnak a sziget körül lenni és élni, és úszhatsz játékos delfinjeinkkel, akik mindig készen állnak arra, hogy megjelenjenek, lenyűgözzenek, és hogy felejthetetlen emléket adjanak Mauritiusról!
Egy félnapos program, sok izgalmas pillanattal!
A program: (kb) 07:00-11:00
Tartalmazza: snack, szendvics, kávé, gyümölcslé, üdítőitalok
Felnőtt: 105 €/fő, gyermek 3-10 éves korig: 60 €/fő
Transzfer: Hotel-kikötő-hotel, egész napos privat autó 95 €/fő

 

PRIVÁT TÚRA

Túrázzon Mauritius privát és exkluzív területein, és ismerje meg a Rusa szarvast és a helyi vaddisznókat!
Éljen át egy felejthetetlen élményt az érintetlen lagúnák és a trópusi erdők között.
A központi fennsík endemikus erdői, a déli régió hegységei és vízesései, a nyugati part száraz területei és tüskés bokrai, az északi régió völgyei és vulkanikus síkságai…
Különböző biotópokat fedezhet fel a szigeten! Egy rendkívüli trópusi élmény! Fedezze fel Mauritiust másképpen.
Az ár tartalmazza: Egész napos, transzfer, palack víz.
Felnőtt: 245 €/fő, gyermek 12 éves korig: 195 €/fő
 

 

TYPIK MAURICE KÖRÚT

Ezen a napon meglátogatjuk a még mai napig működő  kekszgyárat, ahol betekintést nyerünk a kekszek készítésébe. Manokból, ami egy különleges fa es annak szárából nyerik ki a lisztet a keksz készítéséhez, kekszkóstolással egybekötve! Innen utunk a teagyárba folytatódik, ahol helyi tea cserjékből készítenek különleges izesítésű teákat, a gyár látogatása és tea kóstolas! Ebéd es innen indulunk tovabb Ile Aux Aigrettes szigetére ahol betekinthetünk az egyedülálló mauritiusi állat- és növényvilágba!

Felnőtt: 130 €/fő, gyermek 5-12 éves korig: 70 €/fő, Ebéd: 25 €/fő, Gyermek menü: 15 €/fő


    

 

7 CASCADES

Gyere és csatlakozz hozzánk az egyik legszebb és legnagyobb kihívást jelentő vízesés mászáshoz!
Professzionálisidegenvezetővel, aki elvisz az összesszintre (7 szint), Túrázzon és ugorjon a vízesésekről.
Ajánlott életkor: min. 15 év
Nehézségiszint: fizikális megterhelés, erős

Amit tartalmaz: Privat professzionális idegenvezetés, transzfer, egész napos program, palackozott víz

1-5 vízesés: 125 €/fő
1-7 vízesés + drón video: 150 €/fő 

  

 

CASELA  WORLD OF ADVENTURES/ CASELA TERMÉSZETI PARK

Jöjjön el egy kalandra, és fedezze fel velünk ezt a csodálatos szafari parkot!
A parkban élvezheti a csábító környezetet, a szafari utazást és a Tulawaka arany hullámvasútját.
A lenyűgöző parkot mesés természet borítja és több mint 1800 állat található területén.

Részvételi díj felnőtt: 125 €/fő
Gyermek 4-12 éves korig: 60 €/fő

Tartalmazza: Transzfer, belépődíj, szafari utazás, Tulawaka hullámvasút, egész napos program.

További lehetőségek a programokra a parkban: séta oroszlánokkal, tigris simogatás, Quad/Buggy, Zipline, Canyoning, hegymászás, nagymacska etetés, teve etetés, predator kingdom Tour, halak etetése, zsiráf etetés és még sok más.
Választott extra programok esetén a foglalást legalább 72 órával korábban kell megtenni a limitált helyek miatt.

    

 

HELIKOPTER TÚRÁK

The Must from Triolet (25 perc)
Útvonal: Grand Bay-Coin de Mire-Cap Malheureux-Ile d’ambre-Labourdonnais
Közös túra: max 4 fő, 250 €/fő
Privát túra: max 4 fő, kb. 1000 €

 

The Magic from Triolet (45 perc)
Útvonal: Port Louis-Tamarin-Ile aux Benitere-Le Morne-Underwater Waterfall-Chamarel-Tamarin Falls-Le Pouce-Pietre Both
Közös túra: max 4 fő, 350 €/fő
Privát túra: max 4 fő, kb. 1400 €

 

Excellence (75 perc)
Útvonal: Port Louis or Pieter Both/Le Pouce-Tamarind Falls-Black River-Ile aux Benitere-Le Morne[1]Underwater Waterfall-Chamarel-Grand Bassin-Kanaka Crater- Ile aux Aigrettes-Ile aux Phare-Ile aux Cerfs-Ile d’ambre-Coin de Mire-Cap Malherureux-Grand Bay
Privát túra: max 4 fő, kb. 2300 €

 

TENGERPARTI LOVAGLÁS

Lovaglás a tengerparton, majd úszás a lóval??
Csodálatos képekkel és videókkal tesszük felejthetetlenné ezt a páratlan élményt!

Részvételi díj: 350 €/fő
Tartalmazza: 1 óra 30 perc lovaglás, fényképek és videók, transzfer

Pároknak: 450 €/2 fő
Tartalmazza: 1 óra 30 perc lovaglás, fényképek és videók, transzfer

 

ILE DES DEUX COCOS

Pihenjen egy napot ezen a privát trópusi szigeten, ahol élvezheti a gyönyörű strandot, ahol visszatérhet a természethez és a történelemhez. Látogasson el a gyönyörű történelmi villába, üvegfenék hajóba a tengeri park lagúnájában, a tengerparti bárban, és élvezze a svédasztalos ebédet ezen a csodálatos szigeten. Ez a nap a pihenésről és a napozásról szól.

Felnőtt: 195 €/fő
Gyermek 5-12 éves korig: 75 €/fő

Az ár tartalmazza: egész napos program a szigeten, hajótranszfer, üvegaljú hajó sznorkelezéshez, korlátlan italfogyasztás, svédasztalos ebéd, valamint transzfer a szállodából a kikötőbe és vissza a szállodába

 

LE MORNE BRABANT

A Le Morne Brabant egy félsziget az Indiai-óceán mauritiusi szigetének szélsőséges délnyugati csücskében, a sziget nyugati oldalán. Csúcsa 556 méterrel a tenger felett, területe több mint 12 hektár. A meredek lejtőkön sok barlang és túlnyúlás van. Nagyrészt lagúna veszi körül, és jól ismert turisztikai attrakció.
1987 óta a dátumot (1935 február 1, különösen a mauritániai kreolok) a rabszolgaság eltörlésének éves megemlékezéseként ünneplik. ’’Több százan voltak, de népem, a gesztenyebarna a halál csókját választotta a rabszolgaság láncai helyett.’’ Másszuk meg együtt ezt a történelmi emlékművet, melyen megtapasztalhatjuk a hangulatot és érzést, a rabszolgaság történetéről! Legyen része egy lélegzetelállító, csodálatos, gyönyörű kilátásnak, ezen a varázslatos szigeten!

A program félnapos, közepes nehézségű, 15 év alatt nem ajánlott.

Részvételi díj: 125 €/fő

A program tartalmazza: Transzfer, professzionális hegymászó vezető, reggeli csomag (korai indulás), úszás (2 óra) Le Morne gyönyörű strandján.

 

DÉLI KALAND

Jöjjön és élvezze a sziget déli részének gyöngyszemét, Le Morne meglátogatásával, ahol megismerheted a rabszolgaság történetét, ellátogathat a tengeri kagyló múzeumba, ahol óceánok mélyéről származó kagylókat láthatunk.
A sziget legdélebbi pontja Gris-Gris az a pont, ahol csodálatos panorámában gyönyörködhetünk, majd ellátogatunk el a St. Aubin vaníliafarmra és a Rum gyárba. Utazzon gyönyörű autentikus falvakon keresztül, érdekes a történetekben és történelemben gazdag egész napos kaland során.

Részvételi díj: Felnőtt: 115 €/fő, gyermek 13-17 éves korig: 110 €/fő, gyermek 6-12 éves korig: 40 €/fő, gyermek 0-5 éves korig: ingyenes

A program tartalmazza: egész napos kirándulás, privát transzfer túra, a belépődíjak, magyar idegenvezetőt, rumkóstoló, palack víz, ebéd választható: A'la carte vagy set menü 

 

5 DÉLI SZIGET KALAND

Indulás: Pointe Jerome---Ile Aigrettes---Blue Báy vágy Trou Moutou---Ile áux Pháre---Ile de lá Pásse---Vízesés GRSE---ebéd Ile áux Cerf---vissza Pointe Jerome
Sznorkelezz gyönyörű öblökben, látogáss el történelmi helyekre. Fogyassz el egy szuper ebédet Ile áux Cerf szigetén, szuper személyzettel, ízekkel!
 
Részvételi díj: 120 €/fő
 
Tedd különlegessé ebédedet :
350 gr garnélarákkal 15 €/fő
250 gr homár 20 €/fő
Menu : BBQ Csirke, BBQ hal, háromféle sálátával, sült kenyér fokhágymával és vajjal, flambée banán
( BBQ ebéddel, korlátlan italfogyásztással, egész napos prográm)
Transzfer: 95 €/fő
 

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk