Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Mexikó magyarul

Chichén Itzá

Korán reggel indulunk Chichén Itzába, hogy a meleg és a tömeg előtt meg tudjuk tekinteni többek között Kukulkán híres piramisát.

Elfogyasztjuk svédasztalos ebédünket, majd felfrissülünk egy nyitott cenotéban. Utolsó megállónk Valladolidban lesz, ahol igazi kisvárosi hangulatot szívhatunk magunkba.

Részvételi díj: 125 USD vagy 120 EUR / fő

Az ár tartalmazza: a belépőjegyeket, klimatizált transzfert, svédasztalos ebédet, hűsítőket a buszban, magyar idegenvezetést.

  

 

 

Tulum, Cobá, Punta Laguna

Két teljesen különböző maja romvárost tekintünk meg, az egyik a Karib-tenger partján helyezkedik el, a másik pedig az őserdőben.

Punta Laguna egy igazi különlegesség a dzsungel közepén! Szabad környezetben láthatunk pók - és bőgőmajmokat illetve a bátrabbak kajakba is szállhatnak vagy egy zárt cenotéba is leereszkedhetnek kötélen.

Részvételi díj: 140 USD vagy 130 EUR /fő 

Az ár tartalmazza: a belépőjegyeket, biciklibérlést, klimatizált transzfert, svédasztalos ebédet, hűsítőket a buszban, magyar idegenvezetést.

    

Ek Balam, cenote és piac

Ek Balam az egyik legszebb és legérdekesebb maja romváros a dzsungel közepén, ahol csak nagyon kevés turista fordul meg.

A történelmi kitekintés után egy helyi piacot látogatunk meg, ahol többek között házi készítésű csípős szószokat is vásárolhatunk. Ebéd után egy félig zárt cenotéban frissülünk fel.

Részvételi díj:  130 USD vagy 120 EUR / fő 

Az ár tartalmazza: a belépőjegyeket, klimatizált transzfert, ebédet, hűsítőket a buszban, magyar idegenvezetést

 

Isla Mujeres

Az Isla Mujeres szigetén található Playa Norte (északi strand) a világ 10 legszebb tengerpartja közé tartozik. Gyönyörű fehér homokos strand, kristálytiszta kék víz és zöld pálmafák, ez üdvözli az ide látogatókat.

A kirándulás során golfkocsival fedezzük fel a sziget történelmét és meglátogatjuk a legizgalmasabb helyeket.A program reggel 8 és este 18 óra között zajlik. Először elátogatunk a Playa Nortera, ahol a beach klubba ebédelünk egyet.

Utána felfedezzük a szigetet golfkocsival, mely során láthatjuk a Punta Sur-t, a teknősfarmot és a kézműves mexikói sörfőzdét is. Ezek után kis szabadidő következik a központban, majd menetrendszerinti katamaránnal Cancúnba vissza.

Részvételi díj: kis csoportos túra esetén (6fő): 139 USD / 129  EUR/ fő

 

 

Cancún városnézés

Cancún nem egy spanyol koloniális város, az 1960-as években egy turisztikai fejlesztési projekt keretében mesterségesen alapították. A túra során elmeséljük a város történelmét, és meglátogatjuk a legérdekesebb részeit, a helyi piacon pedig a legolcsóbban lehet beszerezni az otthonra szánt szuveníreket.

Egy 4 órás program Mirador-Playa Delfines, majd Playa Forum, utána a helyi piac Mercado 28, majd a Plaza de los Toros és a Plaza la Isla, ahol külön jegyárral felmehetsz az óriáskerékre.

A részvételi díj: kis csoportos túra esetén: 59 USD/ 54 EUR/ fő

 

 

Rio Lagartos és Las Colorades

Rio Lagartos a Yucatán állam északi csücskében fekvő kikötő és a kb. 1000 fős település az utóbbi időben egyre népszerűbb célpont lett a turisták körében. Elképesztő állatvilága, a flamingók időszakos tömeges megjelenése, valamint az egyedülálló rózsaszín víz lenyűgöző látványt nyújtanak.

Hajókázás közben lesz lehetőségünk a különböző madarakat megfigyelni, ill. krokodilokat is láthatunk.

A program egész napos, korai indulással kezdődik a Rio Lagartosba

A részvételi díj: kis csoportos túra esetén: 139 USD/ 129 EUR/ fő

 

 

Isla Contoy speedboattal

Isla Contoy egy lakatlan sziget, amely Cancúntól északra fekszik és amit naponta mindössze 200 turista látogathat meg. A kiemelten védett területen festői környezetben élvezhetjük a Karib-tenger látványát és élővilágát. Flamingók, fregattmadarak, valamint sznorkelezés közben víziállatok lephetnek meg. A parton pedig ráják úszkálhatnak a lábunknál.

A program reggel 7 kor kezdődik a kikötőből, ahonnan speedboattal megyünk a Contoy szigetre. Ezen a csodás szigeten lesz frissen grillezett ebéd, majd snorkelezés az időjárástól függően. Ezután egy órás látogatás az Isla Mujeresre majd esti órákban hazaérkezés.

A részvételi díj: 139 USD/ 129 €/ fő + 15 USD helyi adó

 

 

 

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk