Hozzájárulok, hogy a weboldal látogatásakor a számítógépemen sütiket (cookie) helyezzen el, amelyek segítségével az oldalon tett látogatásom adatait webanalitikai céljából felhasználják.
Részletes tájékoztatás a Adatkezelési tájékoztató dokumentumban található. További információ.   Rendben, elfogadom

Mexikó magyarul

Chichén Itzá

Korán reggel indulunk Chichén Itzába, hogy a meleg és a tömeg előtt meg tudjuk tekinteni többek között Kukulkán híres piramisát.

Elfogyasztjuk svédasztalos ebédünket, majd felfrissülünk egy nyitott cenotéban. Utolsó megállónk Valladolidban lesz, ahol igazi kisvárosi hangulatot szívhatunk magunkba.

Részvételi díj: 125 USD vagy 120 EUR / fő

Az ár tartalmazza: a belépőjegyeket, klimatizált transzfert, svédasztalos ebédet, hűsítőket a buszban, magyar idegenvezetést.

  

 

 

Tulum, Cobá, Punta Laguna

Két teljesen különböző maja romvárost tekintünk meg, az egyik a Karib-tenger partján helyezkedik el, a másik pedig az őserdőben.

Punta Laguna egy igazi különlegesség a dzsungel közepén! Szabad környezetben láthatunk pók - és bőgőmajmokat illetve a bátrabbak kajakba is szállhatnak vagy egy zárt cenotéba is leereszkedhetnek kötélen.

Részvételi díj: 140 USD vagy 130 EUR /fő 

Az ár tartalmazza: a belépőjegyeket, biciklibérlést, klimatizált transzfert, svédasztalos ebédet, hűsítőket a buszban, magyar idegenvezetést.

    

Ek Balam, cenote és piac

Ek Balam az egyik legszebb és legérdekesebb maja romváros a dzsungel közepén, ahol csak nagyon kevés turista fordul meg.

A történelmi kitekintés után egy helyi piacot látogatunk meg, ahol többek között házi készítésű csípős szószokat is vásárolhatunk. Ebéd után egy félig zárt cenotéban frissülünk fel.

Részvételi díj:  130 USD vagy 120 EUR / fő 

Az ár tartalmazza: a belépőjegyeket, klimatizált transzfert, ebédet, hűsítőket a buszban, magyar idegenvezetést

 

Az oldalt készítette és a rendszert biztosítja:

TravelGATE
még töltünk